Nem épp a legjobb viszonyom az anyósommal, hála Istennek 2-3 havonta látjuk, mert az ország másik felén lakik. Ő az a fajta "megmondóember",aki mindig mindenkinél mindent jobban tud. (Pl. ha eljön hozzánk, rendszeresen felkel hajnalban, és átrendezi a konyhaszekrényem, fürdőszobát,stb.) Szép szóból, kérésből nem sokat ért. A férjem nem határozott vele szemben, sokszor az ő pártját fogja inkább. Van egy 17 hónapos kisfiunk, sokszor rakok fel képeket róla a közösségi oldalra, hogy lássák a távol élő rokonok. Sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy a férjemnek ecsetelgeti a telefonon, hogy a képek alapján mit csinálok rosszul, (pl.nem elég sekély tálkából etetem a gyereket), illetve hogyan veszélyeztetem a kicsit. ( pl. a egyik faágon lógó hintaláncra felakaszthatja magát, stb.) Igyekszem szépen nevelni a kisfiam, mindig ott vagyok vele, soha még komolyabb baleset nem érte. Ráadásul gyerekekkel is foglalkozom, maikor nem GYED-en vagyok. Én reagálom túl? Timit tennétek a helyemben? Köszi,hogy elolvastátok!
Nem reagálod túl! Nekem itt tudod mit pakolászhatna...
A világon semmi köze hozzá hogy neveled a gyereket. Csak rossz anyának akar beállítani, hogy téged bántson, a gyereknek ehhez semmi köze. Mindegy mit csinálsz, az rossz, bármilyen témában. Ne figyelj rá, ha egyszer nem igaz amit beszél.
2015. júl. 20. 19:12
12/19 Quasar07 válasza:
Már kezdtem megfogalmazni magamban, hogy mit írjak, de az első válasz olvasása után rájöttem, nem kell! 100%-ig egyetértek vele, jól mondja!
2015. júl. 21. 00:27
13/19 anonim válasza:
Hát nem irigyellek mond meg neki hogy ne szóljon bele.
Vagy próbáld meg elengedni a füled mellet.
sokan panaszkodnak az anyosra nekem olyan szuper anyosom van hogy mindent megosztok vele. Segit a nevelésben.
2015. júl. 21. 12:08
14/19 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm a válaszokat! Mindenkinek meg a zöld kéz! Ezek szerint akkor ideje kicsit jobban a sarkamra állni...
2015. júl. 21. 13:45
15/19 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy az én lakásomban idegen rámoljon. Először keresetlen szavakkal adnám tudtára, hogy ilyent nem csinálunk, másodszor meg mehetne Isten hírével, és többé a küszöbömet át nem lépné, az biztos. A gyereket meg nem tudod úgy nevelni, hogy anyós örömét lelje benne, ezt innen megmondom. Sose az fog tetszeni neki, amit épp teszel/nem teszel/tiltasz/engedsz.
2015. júl. 21. 14:54
16/19 anonim válasza:
Persze, hogy állj a sarkadra, a te gyereked,a te családod.
A férjed... hát azért ettől ő is röhöghetett volna egy nagyot (nekem, még most is csorognak a könnyeim)
"képek alapján mit csinálok rosszul, (pl.nem elég sekély tálkából etetem a gyereket)"
Aszta sekély tálkáját!
nekem négy gyerekem van - ez a kritikus tényező még nem merült fel XD
2015. júl. 24. 09:20
17/19 anonim válasza:
Bár tudom hogy off, de....mi baja lesz a gyereknek, ha nem elég sekély tanyerbol eteted? Az ilyeneknél szerintem érdemes anyóst is megkérdezni, lehet még ő sem tud normális választ adni.
2015. júl. 24. 12:26
18/19 anonim válasza:
"anyuka emlékszik hogy mekkora rendetlenség uralkodott a konyha szekrényben nem is olyan rég? :) "
-igen
"akkor van rá 30 perce hogy visszavarázsolja,mert ha én kezdek lakberendezni anyukánál ,abból nem lesz köszönet"
(mik vannak...a én anyósom normális és szeretem)
2015. aug. 1. 00:11
19/19 anonim válasza:
Én azért szívesen meghallgatnám a másik fél szájából is a sztorit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!