Anyósomat zavarja hogy nem beszélgetek vele, ne törödjek vele?
Párom külföldön él, anyujának nem magyar az anyanyelve, de tud azért úgy is beszélni. Voltam néluk látogatóba amikor is páromat letámadta hogy én miért nem beszélgetek vele. Erre párom mondja, hogy nem tudok azon a nyelven mégis hogy beszéljen vele. Miért nem beszél hozzám magyarul, mert akkor tudok vele beszélni.
Nővérével, apukájával tudok beszélgetni :D
Ne törödjek a helyzettel...?
Nézd, én is voltam már Kassán, ahol a belépésemkor 2 eladó magyarul beszélt, majd amikor magyarul szóltam hozzájuk, akkor "hirtelen" nem tudtak magyarul... Kézzel-lábbal, meg némi orosz tudást előszedve elmagyaráztam, mit akarok, oszt azóta sem voltam Kassán :D
Ha tervben van a kiköltözés, akkor nyilván anyós így "tesztel", meg elvárja, hogy Te tanuld meg a nyelvet.
Mondjuk azt még mindig nem tudom, hogy Te egyáltalán próbáltál beszélgetést kezdeményezni vele? Ha igen, milyen nyelven?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!