Apósom 55 éves, eddig úgy tudtam egészséges. Tegnap elvitte a kicsiket játszótérre. A nagy fiam 5 éves folyton kirúgta a labdát, és papi azt mondta neki ha nem fejezi be haza mennek, de a fiam nem vette komolyan, így osszecsomagolta a gyerekeket és elindult haza.
A kisebbik fiam 1,5 éves és őt babakocsival vitte-hozta. Nem tudom felfogni, hogy történt de egy másik kisfiút tett a kocsiba. Mielőtt a kapun kitolta a kisfiú mamája oda rohant és volt nagy felfordulás.
Nagypapa azzal magyarázta, hogy ideges volt és hogy a kisebbik fiam pont ott ült és hogy rajta is fehér póló volt.
Anyósom szerint túl nagy ügyet csinálok belőle, hisz nem történt semmi komoly baj. Igen, de ha az a nagymama nem figyel egy percig akkor mi lett volna...
Hogy lennének már a gyerekek egyformák?Ekkora marhaságot.Még az ujszülöttek se,csak annyiba kopaszok picik.Már amelyik kopasz.Szerintem apósod csak bepöccent.Nem figyelt oda.Mi lett volna?Vissza vittétek volna más gyerekét.de nem történt meg a mama résen volt.
2015. júl. 15. 14:53
12/18 anonim válasza:
pedig hidd el egy kis gyerek, sok kis gyerek között egyformának hat, főleg ha nagy körülötted a kavarodás.Ugyanaz a pihés kis haj, pirospozsgás arc,ugyanúgy visít mint a többi, ráadásul a szülők mindig az akkori divatot követik, így a ruha is olykor egyforma.
2015. júl. 15. 14:56
13/18 anonim válasza:
Attól, hogy ismételgeted a butaságot, még nem lesz igaz.
2015. júl. 15. 14:57
14/18 anonim válasza:
én egy szimpla oviban, csoporton belül tévesztettem össze az öcsémet, pedig én aztán felismerem őt.az ilyen előfordul, ráadásul 2 gyereket a nagypapi nyakába varrni, szegény még jó hogy egyáltalán bírta szusszal.(főleg hogy az egyik" eleven")
2015. júl. 15. 14:59
15/18 anonim válasza:
nézd egy anya még szép hogy felismeri a gyerekét(az anyai ösztön stb.),de innentől kezdve már simán összetévesztik őket,minél kisebb annál inkább.
2015. júl. 15. 15:00
16/18 anonim válasza:
mindegy írhatok bármit, úgyis jön majd egy ősanya aki még a nagypapát fogja leszólni amiért rászólt a nagyobbra, ja hogy ez már meg is történt...XD
2015. júl. 15. 15:06
17/18 anonim válasza:
Nekem szolt ez kedves utolso? Harmas vagyok.
Mert ha nekem, akkor olvasd el legyszives, h mit irtam. Arrol beszeltem, h aggaszto az a dolog, h a papa ugy felmergeli magat, h nem ismeri fel a masik unokajat, es idegessegeben masik gyereket kap fel.
2015. júl. 15. 15:12
18/18 anonim válasza:
én ezen nem lepődöm meg,de nem tudhatom lehet hogy a gyerek lehetetlenül viselkedett, lehet hogy a nagypapa egyszerűen nem tud már egyszerre 2 gyerekre vigyázni, mert pölö annyira gyenge, passz. ezektől függetlenül szerintem nem olyan nagy dolog amiért összetévesztette őket,és az sem hogy rá mert szólni a gyerekre, amikor a pap már ki tudja hányadszor szaladhatott a gyerek labdája után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!