Ez betegség jele vagy csak nem figyel oda?
Apósom 55 éves, eddig úgy tudtam egészséges. Tegnap elvitte a kicsiket játszótérre. A nagy fiam 5 éves folyton kirúgta a labdát, és papi azt mondta neki ha nem fejezi be haza mennek, de a fiam nem vette komolyan, így osszecsomagolta a gyerekeket és elindult haza.
A kisebbik fiam 1,5 éves és őt babakocsival vitte-hozta. Nem tudom felfogni, hogy történt de egy másik kisfiút tett a kocsiba. Mielőtt a kapun kitolta a kisfiú mamája oda rohant és volt nagy felfordulás.
Nagypapa azzal magyarázta, hogy ideges volt és hogy a kisebbik fiam pont ott ült és hogy rajta is fehér póló volt.
Anyósom szerint túl nagy ügyet csinálok belőle, hisz nem történt semmi komoly baj. Igen, de ha az a nagymama nem figyel egy percig akkor mi lett volna...
Nem lehet, hogy baj van a látásával? A fehér pólót látja a gyerekből, így tudja, nagyjából merre van (ezért is lehet gond neki a labda visszahozása - egyébként valóban lüke dolog kirugdalni szándékosan a labdát), de mondjuk az arcát lehet hogy már nem látja.
Ha utcán váratlanul találkoztok, felismer?
Baratnom az egy honapos kisbabat felejtette majdnem az uzletben, elindult a nagyobbikkal, es az ajtoban jutott eszebe, h jaj, a babakocsi.
A papa biztos nagyon ideges lett a nagyobbikra, es kapkodott, a masik nagymama pedig nyilvan szemmel tartotta az unokajat, elkepzelhetetlennek tartom, h aposod ki tudta volna vinni a masikat.
Engem kicsit jobban aggasztana, h ennyire felhuzza magat, mert a nagyobb kirugja a labdat.
Az emberi agy olyan, hogy ha valami más ingerre koncentrál nagyon, akkor más funkciók kihagynak. Ez teljesen egészséges embereknél is előfordul.
Valószínűnek tartom, hogy a nagyobbikra koncentrált, és emiatt csak bizonyos ingerek jutottak el az agyáig.
Én egyszer a saját anyámat tévesztettem össze egy FÉRFIVAL (!), percekig beszéltem hozzá úgy, hogy nem vettem észre a tévedést, annyira máson járt az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!