Manó1235 kérdése:
Ez csak szerintem bunkóság?
Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt barátommal. Van egy 11 éves húga, és efmgy 17 éves. Elvagyok mindkettővel. Ma ki akartam vinni a kisebbiket a strandra mert nővérem kisfia is ittvan és el lettek volna. Jelzem soha nem volt még strandon a kislány. Tele beszélte az Apja a fejét, elkap minden féle betegséget meg hogy nemtudok rá vigyázni meg ne menjek be az öregek közé stb. Elég rosszul esett. Ha a nővérem rám bízza az 5 éves kisfiát akkor csak nem hal meg mellettem senki. Soha nem nyaralnak, nem mennek sehová, van egy tanyajuk a kislány egesz nyáron kint unatkozik. A nővére 17 és ő sem volt még strandon. Legszívesebben kiosztanám az apjukat. Mit csinaljak?2015. júl. 6. 21:04
11/14 anonim válasza:
Milyen jogon osztanál te ki bárkit egy idegen családban? Semmi közöd hozzájuk, a barátod családja!
12/14 A kérdező kommentje:
Jó de akkor se mondja azt, hogy nem tudok rá vigyázni. Meg minta olyan nagy bűnt akartam volna elkövetni vele.
2015. júl. 9. 19:44
13/14 anonim válasza:
Figyelj, én mint egy anyuka válaszolok neked. Minden embernek van valami ,,bolondsága" ami beszorul az agyába és amitől esetleg jobban félti a gyerekét mint más. A víz, a strand pl nekem is ilyen. Két gyerekem van, tíz és különbséggel. Az elsőt sem engedtem SENKIVEL strandra mert rohadtul féltem. A második most 4 éves, őt sem engedem. Nem azért mert mást hülyénk nézek, hogy nem tud vigyázni rá. Csak egy példát mondok neked. A saját gyerekemet kiviszem a strandra, a gyerekmedencébe. Ott van még 50 másik kisgyerek 50 másik szülővel aki szintúgy vigyáznak a sajátjukra. Gyerekek szaladnak fel a csúszdára a lépcsőn, tolonganak, én várom a csúszda alján, hogy elkapjam. Nem jön. Keresem, Úristen nincs meg. Nincs a csúszdán, nincs medencében, telnek a percek, hol van, átgázolok mindenkin de rohadt sokan vannak. Pár perc múlva az ÚSZÓMEDENCÉNÉL megvan a gyerek. És ha beleesik? És ha beleugrik? És ha belelökik? És nem, nem azért mert nem vigyáztam! De amikor millió ember van a strandon egyszerűen olyan koncentrációt igényel, hogy mindig lássad, hogy betojsz.Kicsi még, kifutott egy nagyobb kislány után, és abban a 30 másodperben amíg én vártam lent, már el is tűnt! Hidd el nem alaptalan az apja félelme. A másik meg, hogy még elkap valamit. Hát tudod, az emberi igénytelenség olyan szintre süllyedt az utóbbi időben, hogy bizony ez is előfordulhat. Nézz csak körül jobban micsoda emberek vannak néha a strandon. Láttam én már orosz módon taknyot vízbefújó embert, medence szélén gombás körmét a vízbe vágó öregembert, és bizony többször olyan ordító bőrbetegséges embereket a vízben hogy csak na. Arról nem is beszélve, hogy amíg te 22 évesen még kimész a mosdóba pisilni, a sok idős ember nem.
14/14 anonim válasza:
A strand parás dolog, négy gyerekem van, én már csak tudom. Apukát ne oszd ki,- viszont gondolkodj azon, hogy a párodban is megtalálod-e ezt a bezárkózó gondolkodásmódot.
Az alma, meg a fája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!