Furulyagyakorlás panelban? Csak szerintem bunkóság?
Figyelt kérdés
Valószínűleg a fölöttünk lakó - panelban nehéz megállapítani, honnan jön a hang, de rá tippelek - órákig furulyán gyakorol. Rohadt idegesítő, mikor hazajövök a munkából, végre pihennék és ezt a nyivákolást kell hallgatni. Szerintetek mi lehet tenni? Nem biztos, hogy abbahagyja, ha felkopogok. Egyáltalán hogy jut eszébe valakinek hangszeren gyakorolni egy panellakásban?2015. febr. 16. 18:13
1/17 anonim válasza:
Nyilván nem azért él panelban, mert az olyan jó, és szimplán szeretne játszani egy hangszeren. Vegyél füldugót, jobbat nem tehetsz.
2/17 anonim válasza:
ezek szt csak családi házban lakó tanulhat hangszeren játszani?
NEm, nem bunkóság, teljesen normális, napközben nyilván iskolában van, ilyenkor tud gyakorolni.
3/17 anonim válasza:
Kopogas helyett menj fel es beszelj vele. Szerintem sem kellene zavarnia viszont nem tudjuk van-e mas hely ahol furulyazhatna. Nekem regebben egy lakotarsam is pont ezen a hangszeren jatszott, egyetemre jart furulya szakra viszot o mindig az iskolaban maradt gyakorolni (legalabbis sosem hallottam).
4/17 anonim válasza:
Dehogynem bunkóság. Még a másik pisijének a csobogását is lehet hallani a panelban, hát akkor igenis ne otthon zenélgessen-nyivákoljon senki, hanem oldja meg az iskolában, vagy ahol akarja, de ne gondolja már természetesnek senki, hogy az összes szomszédja köteles az ő idétlen tilinkózását hallgatni, pláne estefelé. Ez persze adok-kapok alapon működjön, ha te csendes szomszéd vagy, akkor nyugodtan átmehetsz szólni, hogy ez így nem jó, de ha te magad is rendszeresen bőszíted a többieket valamivel, akkor sajnos jobb, ha nem pattogsz.
5/17 anonim válasza:
Úgy jut eszébe, hogy valószínűleg nincs máshol lehetősége.
Ha zavar, van két lábad, fel lehet menni és bekopogni, hogy legyen szíves és korlátozza a gyakorlást x és y időpontra, mert sajnos vékonyak a falak, és áthallatszik. Ha ennek ellenére ezt többször nem tartja be- na az a bunkóság.
6/17 anonim válasza:
Hogy jut eszébe bárkinek zenét hallgatni, tv-t nézni, szexelni, stb. panellakásban?
7/17 anonim válasza:
Tegnap itt írta egy tizenéves lány, hogy a szomszédcsaj olyan hangosan élvez, hogy nem tud tőle aludni.
Mindenképpen sz@r dolog panelban lakni.
Örülj, hogy a szomszédod nem dobolni tanul...
:)
8/17 anonim válasza:
Ha mostanában kezdte,várhatóan csökken majd a lelkesedése.Sajnos,ez a panel hátránya.
9/17 anonim válasza:
Igen eléggé tapló dolog. Előkapod a furkósbotot aztán föl dörömbölsz neki de jó combosan.
10/17 anonim válasza:
A panelnak -többek között- ez a hátránya.
Igaz, hogy előnye meg nincs is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!