Vajon a mai liberós világban létezik alváshoz való jog megsértése?
Szombaton 06:24 perckor a szomszédban markolóval bontották a betont.
Én majdnem betelefonáltam a rendőrségre, hogy ha nem akarnak vért látni, akkor állítsák le őket.
Milyen ember az, aki ennyire leürülékezi a másikat, hogy hétvégén hajnalban felzavarja a másikat, ráadásul nem is egy embert?
Mit lehet tenni?
Természetesen a megtorlás törvény ellenes, de akkor engem ki véd meg? Milyen törvény?
Mások szerint hajnali 2kor, 3kor, 4kor sincs korán.
Köszönöm a segítő választ, remélem szokásos kelés előtt 2-3 órával magának is lesz gondja hasonlókkal.
Ja, hívhatja a rendőrséget persze, csak mire aok kitolják magukat már eltelik nem kis idő és a szomszéd emg simán mondhatja, hogy de ő most kezdte.
A kérdezőből is st az intelligencia amúgy, át lehet menni ám a aszomszédhoz is és megkérni, hogy hétvégén ugyan ne korán reggel szedje már fel azt a rohadt betont, más még szeretné a hétköznapokat kipihenni.
Fél 7-kor? Én négy óta vagyok fenn (vasárnap!) a szomszéd dögje miatt, aki 4-től kb. fél 8-ig ugatta a nagy semmit. És nem először, lassan egy éve ez megy (füldugóval nem tudunk tőle aludni), a társasház petíciót nyújtott be, és bakfitty. Most öljem meg a kutyákat? Legszívesebben azt tenném, amúgy.
Fél 7 nem a világ vége, mellesleg szombaton miért ne dolgozhatna? 6-től azt csinál, amit akar.
Azért látszik a válaszokban látszik, hogy a kedvesség nem veszett ki a magyarból, egyszerűen sosem volt ilyen tulajdonságuk....
Akiben nincs annyi intelligencia, és annyira érzéketlen hogy szombaton nem képes a munkát úgy végezni, hogy az mást ne zavarjon, és máson kéri számon, hogy kiből süt az intelligencia, azért az sok mindent elmond magáról. A megoldás az, hogy az áldozat a hibás? Tényleg. Ennyi?
Csodás. Köszönöm. Semmi használható válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!