Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vajon a mai liberós világban...

Vajon a mai liberós világban létezik alváshoz való jog megsértése?

Figyelt kérdés

Szombaton 06:24 perckor a szomszédban markolóval bontották a betont.

Én majdnem betelefonáltam a rendőrségre, hogy ha nem akarnak vért látni, akkor állítsák le őket.

Milyen ember az, aki ennyire leürülékezi a másikat, hogy hétvégén hajnalban felzavarja a másikat, ráadásul nem is egy embert?

Mit lehet tenni?

Természetesen a megtorlás törvény ellenes, de akkor engem ki véd meg? Milyen törvény?

#ember #bunkóság #rendzavaró
2014. nov. 22. 08:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
De ez azért nincs így, mert alapvetően a többségnek a szombat szünnap, és lehet, hogy valaki délután is pihenne, de a fél 7 túl egyértelműen korán van a legtöbb embernek. Igen, elhiszem, hogy van valahol egy kobold egy kerekerdő közepén, aki pont az én válaszommal nem megegyező életet él, de aki elkezdte sorolni a munkaidőket a válaszomra, nem értette meg a lényeget. Nem azt állítottam, hogy hétköznap nincs korán, hanem hogy szombaton aztán biztos, hogy korán van. És igen, van, aki akkor dolgozik, de a legalapvetőbb beosztás szerint szünnap.
2014. nov. 30. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Szünnap volt a szombat egyszer régen az átkosban... Manapság nagyon szerencsés akinek csakis hétfő-pénte nyóctólnégy a munkanap. Had ne soroljam a sok százezer "erdei koboldot" akik nem így dolgoznak, és örülnek ha hétköznap jut egy két szabadnap és éjjel nem kell bejárni, mert a termelés nem áll le pl éjjel. A kérdező által bepanaszolt markolós is éppen nem jó dolgában bontotta a betont a neki szent hétvégén. Aki városban emberek közt lakik annak alkalmazkodni kell a zajhoz, szigetelés, füldugó ,relaxálós zene akármi. Vagy a sokat említett tanyára költözés.
2014. nov. 30. 18:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Az, hogy figyelsz a másikra és nem akarsz neki kárt okozni, bizonyos szintű intelligenciára vall. És ha már ennyi sütnivalód, valószínű nem kell napi10ben szombaton is dolgoznod.
2014. dec. 1. 19:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Ami a legszebb az egészben, hogy 1 órát dolgoztak, aztán otthagyták. Ez igazán ráért volna az önkormányzati szabálynak megfelelően 8tól.

Mint kiderült, az önkormányzaton lehet feljelentést tenni és elég súlyos pénzbírság járhat ilyenért. Úgyhogy területenként más-más, önkormányzati szervi szabályozás van ilyenre. A rendőrség meg ami nem dolga, ha tud is róla, nem fogja csinálni.

2014. dec. 1. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!