Hogy köszönjek a fiúm apjának?
Figyelt kérdés
Szóval a lényeg, hogy az anyjával már találkoztam, neki csókolommal szoktam köszönni, de az apjával még nem és nem tudom, ha majd oda kerül a sor, hogy neki is bemutasson, hogy köszönjek...Lány létemre nem akarok egy férfinek csókolommal köszönni, viszont ha azt mondanám, hogy jó napot, az meg olyan rideg lenne, vagy nem is tudom...így csak idegeneknek szoktam köszönni, az "apósom" pedig mégse annyira idegen. Viszont ha azt mondanám neki, hogy heló, az megint hülyén hangzana, mert még akkor találkoznánk elsőnek és egy felnőttnek amúgy se köszönnék úgy szívesen, hogy heló vagy szia, amíg fel nem ajánlja, hogy tegeződjünk, főleg ekkora korkülönbséggel, hogy akár az én apám is lehetne. Szóval mi lenne neki a legjobb köszönés, amikor először találkozunk?2015. jún. 30. 15:09
21/21 anonim válasza:
Más a csókolom, és más a kezét csókolom.
Szerintem nyugodtan köszönhetsz csókolommal, de nem magában, hanem úgy, hogy csókolom, Laci bácsi.
A jó napot kívánok az inkább olyanoknak való, akikkel távolságban akarunk maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!