Mit szólnátok ha anyósotok îgy jönne baba látogatóba?
Anyósom a haza èrkezèsünk utáni napon jött(4napos volt a baba)
Előtte bejárta a várost a 40fokban, izzadtan-büdösen úgy hogy előtte egy smst sem dobott, hogy jönni fog.
Ès ezt a város járás sem volt èppen fontos.
Kicsit kiakadtam, hogy îgy jött e hozzánk.
Megemlîtsem neki vagy inkább hagyjam?
Bánt, hogy ennyire nem tisztelt meg minket.
Kedves kérdező!
Sejtem veled is volt olyan,hogy a szüleid/testvéred/nagyszüleid felé sétáltál vagy kocsikáztál el és arra gondoltál,hogy ha már úgy is arra jársz beköszönsz.
Ha nem volt még ilyen elárulom ez sokszor előfordul családoknál.Már csak azért is, mert arra is gondolhat az illető,hogy ha látják,hogy arra jár és be sem köszön akkor biztosan bunkónak fogják gondolni.
A te otthonod nem egy rendelő,hogy időpontot kelljen kérni.
És az anyósodnak is ugyan annyi köze van a gyerekhez mint az anyádnak.
Ne aggódj mennek még most a barátaid de csak azért mert "jajj de cuki baba",de ha elhiszed,ha nem egyre jobban le fognak kopni rólad.
Nem mellékesen,30-40fokban mindenki izzad még te is. Lehet nem veszed észre magadon de a lakáson belül is izzad valaki. Vagy te a fürdőkádban éled az életed? Ugyan azzal az izzadt testel fogdosod a gyereked.
Tudod vannak olyan emberek akik hajlamosabbak az izzadásra,ilyen az én párom mégse megyek ki az ajtóba,hogy kertislaggal képen locsoljam,ha át akarja lépni a küszöböt egy hosszú nap után.
Nemtudom,hogy anyósodnak van e autója vagy nincs,de ez mindegy is ,ha rá van utalva arra,hogy sétáljon vagy csak sétálni van kedve, mindegy is.
Az ő idejében még nem volt ez,hogy mindennek olyannak kell lennie mint egy orvosi műtőben.
Garantálom neked,hogy ha leesett egy cukorka a földre ő akkor is megette utána.
Plusz mitől lenne piszkos, a sétálástól?
Hagyjukmár...
Tetőzzem? Apám kovács,minden nap hajnalban kel és késő délután megy haza, 40 fokban a napon áll és dolgozik.
Szokott hozzánk jönni, izzadtan,fémporosan és olajosan is.
Nem hisztizek érte,inkább örülök,hogy egy baromi fárasztó nap után még van kedve megnézni az unokáját.
Illedelmesen fel lehet ajánlani,hogy mosakodjon meg, bár a gyerekednek semmi baja nem lesz..
Későn írtam választ,régebben tetted fel a kérdést.
De remélem az anyósod akkor sem megy a közeledbe,ha térdenállva könyörögsz neki segítségért.
Nem tudom,hogy a férjed hogy tud téged elviselni.
Na meg majd a gyerek,ha izzadtan megy haza az iskolából be se engedd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!