Mit szólnátok ha anyósotok îgy jönne baba látogatóba?
Anyósom a haza èrkezèsünk utáni napon jött(4napos volt a baba)
Előtte bejárta a várost a 40fokban, izzadtan-büdösen úgy hogy előtte egy smst sem dobott, hogy jönni fog.
Ès ezt a város járás sem volt èppen fontos.
Kicsit kiakadtam, hogy îgy jött e hozzánk.
Megemlîtsem neki vagy inkább hagyjam?
Bánt, hogy ennyire nem tisztelt meg minket.
Az, hogy az izzadt büdös testèhez akarta ölelni a babát ha nem szólok rá, hogy egy textil pelenkát terîtsen magára.
Nálunk amúgy is ha valakihez átmegyek szólok előtte, mert lehet, hogy èppen nem èr rá.
Îgy meg főleg tekintettel lennèk erre.
A saját anyukám is tiszteletben tart mert nem tudhatja, hogy mikor szopizik a baba vagy mikor dőlnèk le èn is egy kicsit aludni a babával.
Milyen világban élünk??? Miért baj hogy izzadt és büdös?
Komolyan emberek, a fürdési lehetőségek még Magyarországon is adottak, legyünk már egy kicsit igényesek, zuhanyzás, tiszta ruha, dezodor és ha kicsit kimelegszik, akkor sem büdös és koszos.
Teljesen egyetértek a kérdező felháborodásával, én részemről mindenféle lelkifurdalás és hiszti nélkül közölném, hogy bejelentkezés nélkül ne merjen beállítani, mert úgy jár, hogy nem lesz beengedve.
A büdösséget pedig globálisan büntetni kellene.
12 - azt azért nem hiszem, hogy egy kis sétától rögtön koszos is lett. Izzadt persze, de mint mondtam, 40 fokban a lakásban is izzad az ember, ez elkerülhetetlen...
Vagy a kérdezőékhez csak frissen, 5 perce zuhanyzott habtesttel lehet beállítani, előzetes bejelentkezéssel?
az izzadt homlokát az izzadt tenyerébe törli, azt az izzad blúzába az igenis már kosz
Nem értem: miért kell a büdösséget így védelmezni?
És igen, vendégségbe illik tisztán menni, ja és egy 4 napos babához pedig sterilen!
Az a kis sèta kb 3-4km oda ugyanennyi vissza.
Nem a sarki közèrtbe ugrott le. Azèrt ennyitől erősen leizzad ès bebüdösösik az ember. Amivel nincs is gond, mert ez ezzel jár.
De nem îgy állîtok be egy újszülött csecsemőhöz a második otthon töltött napján.
13: Igen, tisztán. Egy sétától nem lesz senki KOSZOS. Megmosakodni pedig teljesen alapvető dolog, ha a 40 fokos melegben átmész valakihez vendégségbe. Kézmosás, arcmosás, tiszta víz, kész. Komolyan nem értem a problémát, mert egyszerűen irreális elvárás az, hogy az ember csak frissen menjen látogatóba 40 fokos melegben. A legtöbb ember nem kisbabás anyuka, vannak elintéznivaló dolgai, és rohadtul nem főbenjáró bűn, ha utána beköszön a rokonságnak futólag.
Ha az illető vendégben nincs annyi, hogy magától megmosakodjon, akkor a vendéglátó nyugodtan felajánlhatja. Óriási hiszti, egymás háta mögötti nyavalygás nélkül annyival elintézhető hogy "Marika néni, tessék nyugodtan megmosakodni ebben a nagy melegben, itt egy friss kéztörlő, egy kis hideg víz majd jót tesz a vérnyomásának". Kész. Mit kell verni a hisztériát?? Ne már, hogy családon belül a nagymamával - mindegy melyik oldalról - ennyit ne lehessen megbeszélni, és tiszteletmizériát kialakítani ebből.
Kedves 18-as, miért? Mert ismerem az illemszabályokat, és tudom, hogy ha megyünk valahova illik kezetmosni, mielőtt összefogdosunk mindent? :)
Hát nem tudom, nálatok ez hogy van... ott helyben kell lezuhanyoznia a vendégeknek, vagy mi? Mintát nem vesztek, amit később genetikailag elemeztettek laborban esetleg?
Biztos nem engednék senkit a szép tiszta fürdőkádamba.
Meg egy büdös embert sem a gyerekem közelébe sőt át a küszöbömön sem.
De hát tudod, ki-hogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!