Mit kezdjek az anyósommal?
Pénteken és szombaton nála aludt a kislányom aki 10 éves. Amikor ma hazajött mondta, hogy fogyókúrázni szeretne, hogy úgy nézzen ki majd nyolcadikos korára, ahogy a szép lányok. Kérdeztem, hogy mégis ezt honnan vette? Azt felelte, hogy a nagyi azt mondta neki, hogy narancsbőrös a combja, ezért kell sokat edzeni vagy neki is tigriscsíkos lesz a bőre, min az enyém lett az öcsi után.
Felhívtam a kedves anyóst, de azt mondja, hogy szerinte én rosszul nevelem és igenis kezdjek vele valamit, hogy ne legyen belőle ronda kislány, jövőhéten elviszi majd kozmetikushoz is.
Megjegyzem a lányomon semmi bőrhiba nincs, úszik, szeret mozogni és játszani.
Most mit csináljak?
Próbáltam mindenkit felpontozni, de túl kegyetlen volt valaki.
Anyósom azt üzente nekem a férjemmel, hogy nem akar velem erről beszélgetni. Én meg mondtam, hogy akkor majd a másik nagyinál eljátszik majd a gyerek, nem kiváltság nekem az ő jelenléte és a "tanácsai"..
Ha valaki (akár az anyám) ilyeneket mondana a lányomnak, soha többé nem lehetne ott az én felügyeletem nélkül és az első hülye mondatra felállnánk, köszönnénk és mennénk.
Ne engedd a gyerekedet tönkretenni.
Tényleg, az első válaszolók elég nagy baromságot mondanak.
10 éves kislányról van szó!
Szemöldökszedés, arctisztítás ilyen korban?
Még csak az kéne, hogy szegény gyereknek is olyan proli, festett vonalszemöldöke legyen.
Egyesek már ilyen korán kezdenék a test-terrort.
Egyik barátnőm jutott az eszembe, tiniként elment kozmetikushoz, a tetovált szemöldökű paraszt3,14csa azt mondta neki, hogy márpedig ki kell szedni a szemöldökét, mert boszorkányos. Erre egy kifejezéstelen vékony csíkká tépkedte barátnőm szép ívű, határozott szemöldökét. Nem is nőtt vissza normálisan.
Kedves kérdező, jól csinálod, légy határozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!