Nálatok ki ül elöl az autóban?
én elől - nekem van csak jogsim :-)
gyerek hátul - kivéve ha már nagy és nincs felnőtt
a többiek leverekedik - nem igen érdekel
:-D
Ha apummal utazunk a testvéreimmel, akkor le szoktuk stipistopizni. :D De már vagy egy héttel előtte... :D
Egyébként ha a mi kocsinkkal megyünk, akkor a párom és én ülünk elől, ha a szüleink kocsijával, akkor a szülők.
Saját kocsi esetén pedig ha barátok jönnek, akkor is mi ülünk elől.
#13: az illem szerint a vezető melletti ülés van legalul a rangsorban.
Tanulj illemet!
6# Ha ketten ültök a kocsiban és mindketten hátul, akkor ki vezet? :-D
Mi ha ketten utazunk, mindig azon megy a vita, hogy ki üljön az ablak mellett :-D
Na jó, csak viccelődök. Nálunk totál változó, több dologtól függ: Alapból az ül elöl, akié az autó. ha én és a férjem megyünk a sajátunkkal, az egyéb utasok ülnek hátul kortól nemtől rokoni kapcsolattól független. De ez változhat. Ha mi vagyunk a potyautasok, mi ülünk hátra.
Ha az egyik utas tudja jobban az utat, akkor én ülök hátra, és az utas a férjem mellé, hogy könnyebben tudjon figyelni és navigálni. Ha rövid útra megyünk ,anyós hátul, de hosszabb úton előre engedem, mert jobban kitudja nyújtani a lábát. Ha én vezetek, letojom, hogy ki hol ül, lényeg, hogy én legyek a kormány mögött.
Akinek hátul hányingere van.
Vagy aki a legnagyobb darab ha sokan vagyunk hátul, hogy mindenkinek kényelmesebb legyen.
14: legalább úgy oktass, hogy te is ismered az illemet. Mert rohadtul nem.
Az anyósülés akkor a legalacsonyabb rangú, ha h i v a t á s o s sofőr vezet. Ilyenkor a rangsor: Jobb hátul, bal hátul, közép hátul, anyósülés.
Ha viszont a házigazda vezet - és a kérdés erre irányult - akkor a jobb első ülés lesz a főhely és a hátsó sorrend: jobb, bal, közép.
Ha ketten vagyunk a párommal, akkor egyértelműen elől ülünk. Ha anyukám jön, akkor ő ül hátra, ha apukám, akkor automatikusan bevágódik előre, nem is kérdez semmit...
Ha apósékkal megyünk, akkor mi ülünk hátra, ők előre. Régebben ha a családdal mentünk kirándulni, akkor anya, apa elől ültek. Én és tesóm hátul, bnője meg közöttünk. Nem volt semmi veszekedés, így alakult ki a hely felosztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!