Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti elengednétek a 3 éves...

Ti elengednétek a 3 éves lányatokat az anyosotokkal egy medencés partira? HA :

Figyelt kérdés

kb 2 éves korától nem engedtétek egyedül menni vele sehova mert nem használt autós ülést ,csak bedobta a gyereket az autóba es irány...mióta ez kiderült nem engedtem ,hogy maga legyen a lányommal .elvitte természetessen az ülést ,de nem használta mert minek ,nem a szomszéd országba mentek - ahogy ö fogalmazott mikor kiderült.

nem egyszer jött ugy haza a kislányom az anyóstól ,hogy egesz éjjel hányott ,vagy hasmenése volt,mert annyi szemetet összeetetett vele,minden egyes alkalommal szóvá lett neki téve mindig megigérte ,hogy most nem fogja össze etetni-én már ekkor nem akartam elengedni hozzá-egyébként pár órácskát szokott csak nála lenni nem napokat.de a férjem mindig meggyözött.

mindig ö szólt ,hogy ugy intézzuk hogy pl vasárnap viszi a gyereket ,mondjuk csak nagyon ritkán kb egy honapba egyszer ,pedig itt lakik a faluba,de ha nekem kellett ,hogy pl egy órát vigyázzon rá mert orvoshoz készulok,hiába szóltam neki napokal elötte soha nem szamithattam rá. nem dolgozik szóval idejéböl kitelne ,de ö inkább az épp aktuális pasijával volt mindig.

nagyon figyelmetlen ,felelötlen,mint látjátok,kapkodós,és türelmetlen ,arról hogy mennyit hazudik nem is beszélve...mindent tagad ,sokszor a kislányomat hazutollta meg ,hogy az nem is ugy volt ahogy mondta ,de a végén hetek mulva mindig kiderult ,hogy nem a lányom hazudik.

a férjemmel osztozunk ,hogy én biztos nem fogom elengedni a medencés buliba a lányomat ,sajnálom szegényt ,mert milyen jo lenne pancsizni ,de anyossal ezek után nem merem rábizni. ö egyfolytába csak gyözköd ,hogy nem lesz semmi baja.

öszintén, ti el mernétek engedni ezek után a gyereketeket vele bárhová is ?

2015. jún. 6. 10:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
Én ebben a helyzetben nem engedném el a nagyival :(
2015. jún. 6. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem engedném el, az általad leírtak alapján. De mivel süt a leírásodból a rosszindulat, plusz annyi nincs benned, hogy te is velük menj, pedig megtehetnéd, úgy gondolom, hogy igencsak túlzóak az állításaid. És azért ha belegondolok, valahogy a férjed is felnőtt, valószínűleg tudta normálisan etetni az anyósod.
2015. okt. 25. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!