Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Direkt húzhatta ki a netet?

Direkt húzhatta ki a netet?

Figyelt kérdés

Egy (fél) háztartásban élünk a párommal az anyósommal.

Az ő "lakásába" van bevezetve az internet, amit a párommal is használunk.

Ma a párom elment a nagyanyjához, az anyós tett-vett, majd nemrég hazajött, és utána közvetlenül elment az internet. Most is mobilnetről írok.

Soha nem volt még ilyen, nincs jel, ezért valószínűleg kihúzta a rootert.

Persze most nem megyek át a nyakára ugrani, hogy te húztad-e ki... majd ha a párom hazajön megnézetem vele, de eléggé sanszos.

De miért csinálhatja? Mert elment a párom én meg itthon egyedül nehogymárinternetezzek?

Mielőtt bárki belekötne, a router nem szokott magától kikapcsolni, és mióta be van üzemelve sosem állt le a jeladás egy percre sem.

A dologhoz hozzá lehet tenni, hogy pár napja beüzemeltem (tegnap) egy IP kamerát a kertkapuhoz, hogy ha betörés történne azt rögzíteni tudjam. Lehet az anyós sejti, hogy a kamera a routeren át kommunikál és nem akarja, hogy "figyeljem" ezért kihúzza azt?

2015. jún. 5. 15:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apos__6574926-mennyire-normalis-ez-az-anyostol

látom imadod ezt a topicot :d

2015. jún. 13. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!