Direkt húzhatta ki a netet?
Egy (fél) háztartásban élünk a párommal az anyósommal.
Az ő "lakásába" van bevezetve az internet, amit a párommal is használunk.
Ma a párom elment a nagyanyjához, az anyós tett-vett, majd nemrég hazajött, és utána közvetlenül elment az internet. Most is mobilnetről írok.
Soha nem volt még ilyen, nincs jel, ezért valószínűleg kihúzta a rootert.
Persze most nem megyek át a nyakára ugrani, hogy te húztad-e ki... majd ha a párom hazajön megnézetem vele, de eléggé sanszos.
De miért csinálhatja? Mert elment a párom én meg itthon egyedül nehogymárinternetezzek?
Mielőtt bárki belekötne, a router nem szokott magától kikapcsolni, és mióta be van üzemelve sosem állt le a jeladás egy percre sem.
A dologhoz hozzá lehet tenni, hogy pár napja beüzemeltem (tegnap) egy IP kamerát a kertkapuhoz, hogy ha betörés történne azt rögzíteni tudjam. Lehet az anyós sejti, hogy a kamera a routeren át kommunikál és nem akarja, hogy "figyeljem" ezért kihúzza azt?
www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apos__6574926-mennyire-normalis-ez-az-anyostol
látom imadod ezt a topicot :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!