Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Direkt húzhatta ki a netet?

Direkt húzhatta ki a netet?

Figyelt kérdés

Egy (fél) háztartásban élünk a párommal az anyósommal.

Az ő "lakásába" van bevezetve az internet, amit a párommal is használunk.

Ma a párom elment a nagyanyjához, az anyós tett-vett, majd nemrég hazajött, és utána közvetlenül elment az internet. Most is mobilnetről írok.

Soha nem volt még ilyen, nincs jel, ezért valószínűleg kihúzta a rootert.

Persze most nem megyek át a nyakára ugrani, hogy te húztad-e ki... majd ha a párom hazajön megnézetem vele, de eléggé sanszos.

De miért csinálhatja? Mert elment a párom én meg itthon egyedül nehogymárinternetezzek?

Mielőtt bárki belekötne, a router nem szokott magától kikapcsolni, és mióta be van üzemelve sosem állt le a jeladás egy percre sem.

A dologhoz hozzá lehet tenni, hogy pár napja beüzemeltem (tegnap) egy IP kamerát a kertkapuhoz, hogy ha betörés történne azt rögzíteni tudjam. Lehet az anyós sejti, hogy a kamera a routeren át kommunikál és nem akarja, hogy "figyeljem" ezért kihúzza azt?

2015. jún. 5. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Én azt sem értem, ha ennyire elviselhetetlen az anyós, akkor miért nem költöztök külön? Ettől minden megoldás jobb lenne. Ketten kit tudtok fizetni egy olcsóbb albérletet, nem kell mindjárt luxus családi házat bérelni.
2015. jún. 5. 16:33
 12/21 anonim ***** válasza:
49%
Szia! Én inkább arra gondolnék, hogy véletlen húzta ki. De úgysem fogod megtudni. Szerintem megpróbálhatnád udvariasan megkérdezni, hogy villognak-e rajta a lámpák, mert nálad nem működik. Ha nem lehet vele értelmesen beszélni, akkor megvárod, míg hazajön a férjed. Rosszabb nem lesz ettől.
2015. jún. 5. 16:49
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem kicsit paranoiás vagy. Miért az az első gondolatod, hogy direkt húzta-e ki? Simán lehet, hogy pl. leesett valami az ágy mögé és előrébb húzta, hogy ki tudja szedni, az ágy meg kirántotta a kábelt.
2015. jún. 5. 17:01
 14/21 anonim ***** válasza:
63%

Sejtem, hogy itt nem csak a router-dolog van, sok mar nem tetszik az anyosnak ami megkeseriti az eleteteket. Ez is milyen, hogy ha neki valami nem tetszik, hivja valamelyik fiat....

Szerintem a legjobb megoldas hosszu tavra is, hogy koltoztok. Igy nem lehet csaladot alapitani, mi lenne ha felvetned a koltozes temat a parodnak? Amugy o hogy all ehhez a dologhoz? Marmint nyilvan erzi, hogy nem szeret teged az anyja. De gondolom lehet ra szamitani ha osszeutkozesbe kerulsz anyossal.

2015. jún. 5. 17:38
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
Nekem ahány routerem eddig volt (tp-link, linksys, d-link), időnként mindegyik elvesztette a netet, amit csak újraindítás orvosolt.
2015. jún. 5. 17:41
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

Csinálj egy külön élőfizetést és kész.

Ma már ez nem szám.

2015. jún. 5. 19:40
 17/21 A kérdező kommentje:
véletlen húzta ki.
2015. jún. 5. 21:49
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Tessék te meg egyből arra gondoltál, hogy keresztbe akar tenni.
2015. jún. 6. 12:01
 19/21 anonim ***** válasza:
52%
ha az anyós ilyen, nem csoda, ha arra gondolt, hogy direkt volt
2015. jún. 6. 18:04
 20/21 anonim ***** válasza:
"jaj anyuka képzelje elment a net ,ép amikor meg akartam rendelni a szülinapi ajándékát,ezt a pechet"
2015. jún. 6. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!