Miért képtelen az elfogadásra egyik másik ember?
Figyelt kérdés
Két éve házasodtam össze a férjemmel. Albérletben lakunk, egy kis házban. Én varrónőként dolgozok, pillanatnyilag otthon. A párom egy cégnél kereskedelmi és szállítmányozási ügyintéző. Amióta elmondtam a szüleinek (én intézetben nevelkedtem) hogy szakmunkás képzőbe jártam, (mellette érettségire járok pillanatnyilag esti levelezőn idén az is meglesz) azóta nagyon ridegek velem. Úgy nem bántanak, de burkoltan célozgatnak rá a gyerekkoromra, meg éreztetik velem, hogy felsőbbrendűnek tartják magukat nálam2015. máj. 31. 19:36
21/21 anonim válasza:
A kérdező Klképtelen elfogadni, hogy más képtelen az elfogadásra?
Paradox helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!