Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért képtelen az elfogadásra...

Miért képtelen az elfogadásra egyik másik ember?

Figyelt kérdés
Két éve házasodtam össze a férjemmel. Albérletben lakunk, egy kis házban. Én varrónőként dolgozok, pillanatnyilag otthon. A párom egy cégnél kereskedelmi és szállítmányozási ügyintéző. Amióta elmondtam a szüleinek (én intézetben nevelkedtem) hogy szakmunkás képzőbe jártam, (mellette érettségire járok pillanatnyilag esti levelezőn idén az is meglesz) azóta nagyon ridegek velem. Úgy nem bántanak, de burkoltan célozgatnak rá a gyerekkoromra, meg éreztetik velem, hogy felsőbbrendűnek tartják magukat nálam

2015. máj. 31. 19:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem csak előítéletesek és féltik a fiukat.
2015. máj. 31. 21:09
 12/21 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodtam, de nincs rá okuk
2015. máj. 31. 21:17
 13/21 Julianna6200 válasza:
Nagyon átérzem a helyzeted.Én is hasonló cipőben járok. Nekem nem volt lehetőségem egyetemre menni ( több ok miatt). Párom viszont diplomás és a szülei folyton éreztetik velem, hogy a fiuk jobbat érdemelt volna nálam... :( Sőt burkoltan mondják is... Én sem igazán tudok mit kezdeni a helyzettel. Próbáld meg megkérdezni tőlük, hogy mi bajuk veled? Hátha te többet érsz el mint én... Drukkolok!
2015. máj. 31. 21:26
 14/21 A kérdező kommentje:
Itt igazából az a bajuk, hogy intézetben nőttem fel, azt gondolják, hogy aki ott nevelkedett, az csak rossz ember lehet.
2015. máj. 31. 21:33
 15/21 Julianna6200 válasza:
Istenem!Te nem tehetsz róla, hogy ott nőttél fel! Miért lennél attól rossz ember? :( Párod hogyan vélekedik erről a dologról? Kiáll melletted?
2015. máj. 31. 21:37
 16/21 A kérdező kommentje:
A párom száz százalékig kiáll mellettem, megmondta a szüleinek, hogy szeret és én is őt, ha ezt nem tudják elfogadni, akkor sajnálja. De nem fogja a boldogságát a kedvükért eldobni
2015. máj. 31. 21:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát nagyon felnézek rád, hogy rendes, dolgos nő lett belőled- a családi háttér ellenére is.
2015. máj. 31. 23:11
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igen igyekszek fejleszteni magam. Az a célom hogy ha sikerül, akkor megpróbálok varrónőként egy kis vállalkozást csinálni. Meg most az érettségi után - ha jól sikerül - elvégezni egy pénzügyi számviteli tanfolyamot.
2015. jún. 1. 01:53
 19/21 A kérdező kommentje:
Ma tudtam meg az eredményeimet, a matematika lett a legjobb 😊 sajnos az idegennyelv nem lett valami fényes.
2015. jún. 1. 11:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Senki nem ilyennek születik. A társadalom és/vagy a szülei teszik azzá.
2015. júl. 3. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!