Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A menyünk mindig utálta a...

A menyünk mindig utálta a feleségemet. Ebből különösebben nem csinált titkot. De milyen igazságtalanság történt vele?

Figyelt kérdés

Unokánk megnősült. A menyünk menye pedig úgy utálja a menyünket, hogy az már szinte beteges. Hogy mondják? Vissza nyalt a fagylalt, avagy egyszer minden menyből anyós lesz?

Mi jut eszetekbe a mi történetünkről?

2015. máj. 29. 19:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem folytatom, lezárom.

Ami az életedből hiányzik, azt ne itt akard pótolni. Egyikőnk sem vevő arra, amit te nyújtani tudsz!!!

Pá! Azért felvehetnél valamit!

2015. máj. 30. 11:17
 22/27 anonim ***** válasza:
22%
Pá neked is, kis szánalmas. Hát mit mondjak, nem irigyellek...
2015. máj. 30. 11:20
 23/27 anonim ***** válasza:
29%

4-es és 6-os vagyok. Most az a cél,hogy szidjuk a menyedet,mikor semmit nem tudunk róla?

Hiába kérdeztem,hogy nem próbálták-e megbeszélni,a fiadnak elmondta-e mi baja,nem kaptam választ.Ahhoz már mérhetetlen rosszindulat kell,hogy csak úgy a semmiért utálja a feleségedet,ahogyan most őt a saját menye.Valami oknak kell lennie,ami soha nem lett tisztázva.Miben nyilvánul meg az utálat?

Tényleg segítő szándékkal kérdezek,nem értettem a lepontozást sem.

Vagy kamu a kérdés,és több regről szidod itt a menyed?!

2015. máj. 30. 11:20
 24/27 anonim ***** válasza:
41%

Nem, nem ismerem egyiket se, de bőven áttudom érezni ezt! Hisz történt már ilyen a családban. Egyébként kíváncsi lennék a "miértre", hogy miért nem kedvelik egymást! A családban én vagyok az a rossz meny, aki elakarja szakítani otthonról a 25 éves fiút és van pofámon bőr még elhajtani dolgozni is... gonosz vagyok :D Mi 3 éve vagyunk együtt és most fogunk összeköltözni nem sokára, ennek ellenére én vagyok a "családromboló" emiatt. A testvérével amúgy is rühelltük egymást és elkezdett rólam terjeszteni hazugságokat, a szülők a "kényelmességüknél" fogva ezeket elhitték és mikor megromlott a viszony, a kedves testvér nekiment a barátomnak, fenyegette és rólam is szedték már le egyszer. A testvér 31 éves és a szülőknél él, van párja, de nem akar vele összeköltözni, mert a szülőknél kényelmesebb. Na én nem vagyok ilyen, így eleve leszögeztem a barátomnak, hogy egy részt nem akarok ilyen családban lenni, nálunk örökké nem élhet, így vagy eljátssza anyuci pici fiát vagy szépen saját lábra áll. Ugyanis a barátommal megpróbálták elhitetni, hogy én Őt megcsalom, rendesen fúrtak hátulról és emiatt volt sok nézeteltérés. Ez így nem mehetett tovább, neki állandóan mondták a hazugságokat, sok vita volt náluk, mire volt egy nagy balhé, most már összeköltözünk. ár mondjuk egy éve össze is vagyunk, de jobban elszakadunk majd a szülőktől :) Az utolsó pár hétben már alig tartja a kapcsolatot a családjával, ugyanis a rokonok is elfordultak a családtól már és velük is tettek dolgokat. A barátom testvére direkt módon kreál ellentéteket. Volt egy késes szituáció aminél mindenki beadta a kulcsot, betelt a pohár. Kivéve a szülők, akik mindenképpen védik az amúgy is életképtelen csemetéjüket. Viszont van egy másik sztori is: az egyik rokonomnak lett egy menye. Eleinte jól kijöttek, legalábbis megpróbáltak kijönni. Viszont a meny kiakarta sajátítani a fiút és közben tartotta a markát. Persze úgy akarta Ő kisajátítani, hogy mindent a pasira hárít és majd az Ő pénzéből különköltöznek, anyóst nem látogatják és majd egyszer elhullik, övék lesz az örökség. Azt mondanám, hogy oké, aki hülye, haljon meg a gyerek támogatása, látogatása nélkül, de az a nő egyenesen egy tündér és mindent megtesz a fiáért! A fiúnak szerencsére benőtt a feje lágya és bár már eljegyeztette magát az a nő, mégis sikeresen lelépett az ürge a kapcsolatból.

Vannak mindenhol példák :)

2015. máj. 30. 11:39
 25/27 anonim ***** válasza:
40%

Valószínűleg egy beszűkült gondolkodású idős emberrel van dolgunk, akinek nem lehet ellentmondani, a bólogatójánosokat felpontozza, a többieket meg lepontozza. Úgy tűnik, a kérdést csupán azzal a céllal írta ki, hogy a kommentelők is elkezdjék szidni a menyét, holott semmit nem árult el arra vonatkozólag, hogy a felesége és a menye miért nem jöttek ki soha egymással, és most a menye és az unokája felesége miért nem jönnek ki egymással.

Amolyan "utálod az anyósodat, nesze, úgy kell neked, utáljon téged is a saját menyed" féle kárörvendő gondolatmenet.

Ezzel nehéz mit kezdeni.

Nem segítség kell neki, csak osztozás a kárörömben.

2015. máj. 30. 11:47
 26/27 anonim ***** válasza:
29%
Bocsi, de összezavarodtam...a menyetek menye utálja a menyeteket? Mi van?:DDD
2015. máj. 30. 14:30
 27/27 anonim ***** válasza:
51%
Mint a sokadik anyósos kérdés után, most is csak hálát tudok adni a sorsnak, amiért az én párom szülei normálisak. És az apóst is ideértem. Valószínűleg mi vagyunk az ufók, de a párom szülei örültek, hogy a fiuk talált egy nőt, akivel boldog, és maximálisan befogadtak a családba. Én meg hálás vagyok nekik ezért és kölcsönösen szeretjük egymást.
2015. máj. 31. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!