Mit tudnék csinálni? (bővebben lent)
A bátyám 16 éves és 10.-es.Én 14 éves fiú vagyok 8.-os.És az a helyzet,hogy a szüleink elváltak,mind a ketten anyánknál vagyunk,az apánk néha jelentkezik.És amikor én még alsós voltam akkor a bátyám napközis volt.Amikor 6.osztályos voltam akkor volt a bátyám 8.-os,akkor menzások voltunk mind a ketten.Amikor a bátyám elballagott,akkor lettem 7.-es,akkor menzás voltam.És most lelkiismeret furdalásom van.Tehát leírom érthetőbben.
A bátyám három évig napközis volt és egyszer menzás.
Én 1-szer napközis,kétszer menzás voltam és most itt a 8.osztály,nem tudom,hogy a 8.osztályban menzás vagy napközis legyek(?).
Szerintetek napközis legyek?
(a napköziben sok a bunkó barom,cigány)
És még az van,hogy nincs külön szobánk,együtt alszunk mind a hárman a nappaliban.Körülbelül 3 hónapja aludtunk egy ágyon mind a hárman.(Ebben a felállásban:Anya,én,a bátyám.)Körülbelül így aludtunk 2007-től 2014 májusáig,és csak néhányszor engedtem meg a bátyámnak,hogy anyánk mellet aludjon.De már anyánk külön ágyon alszik a nappaliban.És ezért is lelkiismeret furdalásom van,mert én jóval többet aludtam anyánk mellet mint a bátyám.
Szerintetek mit csináljak?
Bunkók kíméljenek.Rossz válaszokat nem kérek,nem kérnék.
(Kérem a moderátorokat,hogy ne töröljék ezt a kérdést.)
Az,hogy 8.-ban napközis legyek vagy nem.
Meg hogy a másik gondomnál mit csináljak.?
Mert én jóval többet aludtam anyám mellet mint a bátyám.
Meg mert a bátyám 3 évig napközis volt és egyszer menzás,én meg egyszer napközis és kétszer menzás,tehát akkor 8.osztályba mi legyek? menzás vagy napközis?
Ne legyél napközis, mert utálod a bun.kó ba.rmokat és a ci.gányokat.
A másik kérdésre meg annyit, hogy remélem, lassan vége a vakációnak, mert elszaporodtak az ilyen piti kérdések. De ha már a hü.lyeségre is válaszolni kell, akkor: már mindegy, hogy nem engedted anyátok mellé a bátyádat aludni, ne csinálj semmit. Mert már felesleges, max.elmagyarázod bátyádnak, hogy sajnálod, hogy nem engedted oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!