A menyünk mindig utálta a feleségemet. Ebből különösebben nem csinált titkot. De milyen igazságtalanság történt vele?
Unokánk megnősült. A menyünk menye pedig úgy utálja a menyünket, hogy az már szinte beteges. Hogy mondják? Vissza nyalt a fagylalt, avagy egyszer minden menyből anyós lesz?
Mi jut eszetekbe a mi történetünkről?
"A menyünk menye pedig úgy utálja a menyünket"
Hát erről Romhányi jut az eszembe.
Amúgy más semmi, max. hogy primitív családban nem változnak a generációk.
Vagyis úgy kell neki?
Tényleg primitívek vagytok.
Vagy nagyon megbántotta a menyed a menyét vagy több elfojtott konfliktus váltotta ezt ki.
Nekem is hűvös a viszonyom az anyósommal,nagyon sokszor megbántott,sosem szóltam vissza,nem védtem meg magam,és a férjem sem állt ki mellettem /ami jobban fájt/.Anyósom már megüzente a férjemmel,hogy majd visszakapom /azaz ahogy írtad,a fagyi visszanyal/.Remélem,nem így lesz.Más a természetem,mint anyósomé,törekedni is fogok rá,hogy ne legyen gond.De mindkét emberen múlik (anyós-meny).
Te most annak örülsz, hogy az unokádnak fájni fog, hogy számára két nagyon fontos személy utálja egymást, mint ahogy a fiadnak fájhat évek óta ugyanez. Szánalmas vagy.
Egyébként én is utálom az anyósomat, minden okom meg is van rá. Ha én így fogok viselkedni anyósként, akkor utáljanak csak engem is.
5: te is ugyanolyan primitív vagy.
Én az érintettek helyében inkább igyekeznék tanulni a korábbi hibákból, arra törekednék, hogy ne ugyanolyan legyen a kapcsolat, mint az idősebb anyós-meny között.
Már ne haragudj hogy megzavarom bő szókinccsel előadott monológjaidat, de mit kellene nekem meg a feleségemnek megtanulnom?
Szerinted mennyire vagyunk mi kompetensek két nő párbajában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!