Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ilyen velem?

Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

(?)

Sziasztok! Az anyós jelöltről lenne szó.. A barátommal 3éve vagyunk együtt,eleinte jól ki jöttem az anyós jelöltel,de mostanába nem nagyon van jó viszonyunk. Többször be szól nekem, de eddig mindíg türtőztettem magam és nem mondtam neki semmit. De még karácsony előtt beszólt egy olyat hogy " valami baj van a fürdőszobátokkal hogy állandóan itt fürdessz,, ezen ki akartam,mert ha még jogosan mondta volna megérteném. De akkor is azért mentem el ott egyedül fürdeni,mert edzésről jöttem, és szerintem egyértelmű, hogy le tusolok utánna. A barátom is nálunk fürdik hetente 3x és az én édesanyám a 3év alatt egy rossz szót nem mondott. Húsvétkor elmentünk a Mátrába, indulás előtt a barátom fel ment a szobájában mert ott hagyta a telefonját,erre az anyósjelölt flegmán azt kérdezte hogy ki ötlete volt ez a kirándulás, mert hogy ,,friss jogosítványa van a fiamnak" hol ott 1,5 éve meg van már neki. Meg hogy miért kell különcködnünk,miért nem megyünk el velük kirándulni.. Ma ugyanez volt a helyzet, elmentünk a medve otthonba erre megint megkérdezi az anyja hogy kinek volt az ötlete... Mert ő azt hiszi hogy én nem szállok be semmilyen költségvetésbe, csak a fenekemet hurcolásztatom ide-oda. Egy rossz szót nem mondhatna rólam, állandóan segitek neki, mindig elmosogatok, ki mosok, kitakarítom a házat valamikor. A szombati napom ha náluk vagyok úgy telik hogy lemegyek hozzá 8órakkor megkerdezem hogy segítsek-e valamit ő persze rögtön mondja hogy mit kell és a végén az sül ki belőle hogy ő leül és megfőzök nékik. Amivel nem lenne semmi baj,csak akkor ne mondjon el Mindennek a hátam mögött.

2015. máj. 17. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Legegyszerűbb leülni vele, és így, ahogy leírtad, elmondani neki a gondodat, majd rákérdezni, hogy tulajdonképpen mi a probléma. Lehet, hogy az ő szemszögéből egész másképp néznek ki a dolgok, vagy egyszerűen csak társalogni akart, nem volt semmi mögöttes rosszindulat ezekben a felvetésekben. Van, aki nehezen beszélget, zavarban van a fia barátnőjével, és szerencsétlenül fogalmaz.
2015. máj. 17. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Talán a fiús anyák ilyenek, legalábbis ismerek több ilyet, hogy az ő kisfiuknak senki se elég jó, bezzeg a lányuknak. Lehet, hogy a te anyósod is ilyen. ? Esetleg megkérdezhetnéd a párod, ha ő tud erről, hogy a korábbi barátnőivel is ilyen volt-e? Az hasznos lehet.

Egyébként neked ő igazából senkid. Nem kell meghúznod magad előtte.

2015. máj. 17. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
sajnos nagyon ritka aki elmondhatja hogy normális anyósa van,anya is ugy bánik barátommal mint a kutyával,pedig mosogat pelenkázik,rengeteget segit,ez mellett nagyon klassz munkahelye van,kocsi is van(eddig az volt a baja miért nincs kocsi,)annak idején én kerestem meg jogsira pénzt,elvégezte,anyosék mégis fikáztak engem,mert 3 napot ott voltam ott ettem,az nem volt baj hogy barátom nálam volt heti 5 napot és én főztem rá mindig.és hogy én fizettem jogsiját,mert azt se intézték el neki,arra annyi volt a köszönet,hogy miért eszek ott,és mindenért kötözködött.nincs olyan hogy valaki szerencsétlenül fogalmaz,talán egyszer,de nem állandóan.minden anyos genyo,én imádni fogom a menyemet,legalábbis nem tudom elképzelni hogy egyszer olyan leszek
2015. máj. 18. 13:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Hüye vagy, amiért hagyod, hogy csicskáztasson. Nem kell csinálni semmit, ha ilyen paraszt mód viselkedik. Ennyi.
2015. máj. 18. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!