Miért bánik így velem az anyósom?
Figyelt kérdés
Anyósom egy nagyon jólelkű asszony, nagyon szeretem őt. De amikor iszik akkor mindig bánt engem. Mindig elmondja, hogy hagyjam el a páromat mert egy bolond stb. Èn meg hallgathatom a hülyeségét. Már nem bírom tovább.2015. jan. 23. 14:00
1/15 anonim válasza:
Iszik... mit kell ezen magyarázni? Részegen mindenki kifordul magából és/vagy őszinte lesz. Lehet hogy ezt gondolja valójában, alkohol hatása alatt levetkőzi a gátlásokat, és olyanokat mond, amiket nem mondana józanul.
2/15 anonim válasza:
Mert iszik. Megirtad a kérdésben...
3/15 anonim válasza:
Ezek szerint a párodat szidja, nem téged.
4/15 A kérdező kommentje:
Meg mindenki mást a családban.
2015. jan. 23. 14:09
5/15 anonim válasza:
el kéne venni azt a butykost a nénitől
6/15 Sebok válasza:
menj be egy rossz talponállóban az összes alkoholista utálja a család összes tagját a hülye haverokat. Ha a család másik tagja van ott akkor neki mondja el ugyan ezeket.
Az alkoholizmus egy betegség amit sose fogadnak el maguktól.Vigyétek el orvoshoz,próbáljátok rá beszélni én nem is tudom.mert ebből csak nagyobb baj lesz.Később majd jön az agresszió
7/15 anonim válasza:
Mit vársz egy részeg anyóstól? Tán Adyt szavaljon?
8/15 anonim válasza:
mé' Feribátyám? vannak lírai részegek is!
9/15 anonim válasza:
:D Megkövetlek, mert vannak ám!
10/15 anonim válasza:
úgy biza' Feribátyánk, azok rendszerint sírnak, és néha Ady helyett Yda verseket sírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!