Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért bánik így velem az anyósom?

Miért bánik így velem az anyósom?

Figyelt kérdés
Anyósom egy nagyon jólelkű asszony, nagyon szeretem őt. De amikor iszik akkor mindig bánt engem. Mindig elmondja, hogy hagyjam el a páromat mert egy bolond stb. Èn meg hallgathatom a hülyeségét. Már nem bírom tovább.
2015. jan. 23. 14:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért ülsz le vele beszélgetni, amikor részeg??? Vagy együtt isztok?
2015. jan. 23. 15:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Együtt lakunk!
2015. jan. 23. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez egy jó anyós,ő már csak ismeri a fiát.Neked akar jót.:))Lehet pár év múlva átkozni fogod magad miért nem hallgattál arra a szegény piás anyósra.Tudod van az a mondás nézd meg az anyját..nos van benne valami x évek szülés után a lány tényleg olyan lesz mint az anyja.Igaz itt pasiról van szó,de mint írtam ha valaki hát ő tudja milyen is a kicsi fia:))
2015. jan. 23. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Rácáfolnék, az ő tudja milyen a kicsi fia témára. Nálunk anyuka mindig mondja nekem hogy a fia milyen semmirekellő, meg mennyit kell pakolni utána, stb. stb, pont úgy, mintha rossz fényben akarná feltüntetni a szememben. Aztán mikor elmegyek tőlük, anyuka ugyanezt elkezdi fújni a fiának rólam :) Egyértelmű, hogy szét akar szedni minket.

Első voltam.

2015. jan. 23. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hideg fejjel gondold át, hogy amiket anyósod mond ilyenkor, azok valóban igazak-e a párodra. És ha látsz benne igazságot, akkor azok őszintén, rád milyen hatással vannak? Azokat te is úgy látod? Abszolút alaptalanok, vagy az apró hibákat felnagyítja? Pl. a tejet sosem teszi vissza a hűtőbe, ezért egy trehány állatnak nevezi. Te meg csak mosolyogsz rajta és visszateszed a tejet helyette. Itt az a lényeg, hogy amiket így anyósod mond, neked azok számítanak-e egyáltalán. Ha nem, akkor - és amúgyis - jobb, ha elkerülöd őt akkor, ha iszik, mert csak felzaklat és rontja a kapcsolatotokat. Arra viszont figyelj oda, hogy rólad miket mond, ne találjon rajtad fogást. Próbáld meg tételesen megtudni, hogy mik ezek (én még az asztal aljára odaragasztanék egy telefont és felvenném, hogy mit mond rólam), és utána átgondolnám, hogy az állításainak van-e igazságtartalma. De ezt is józan fejjel, nem úgy, hogy megsértődök, ha valami durvát mond rólam. Emellett pedig a páromat erősíteném abban, hogy észrevegye bennem a jót és kétsége sem legyen affelől, hogy a kedves mama tényleg félrebeszél, amikor iszik.
2015. jan. 28. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!