Mi bajuk velem és miért nem tudnak elfogadni minket anyósomék?
1-es vagyok,
amúgy mivel van 2 "hozott" gyermeked így soha nem fognak megbékélni. Örökre szálka marad a szemükben, hogy a fiuk két olyan gyereket nevel, akik nem az övék...
Ismerős.. Édesanyánk is "kiutálta" az öcsém egyik barátnőjét, aki idősebb is volt az öcsémnél, és két kiskamasz gyereket nevelt. Anyunak az volt a "baja", hgoy a nő koránál fogva már nem fog szülni az öcsémnek, az öcsém viszont nevelhet két - számára idegen - gyermeket...
Eleinte dühösek voltunk anyámra. De a sors őt igazolta, a kapcsolat tönkrmement, az öcsém pedig megismert és elvett egy korban hozzá illő lányt, akivel már van közös gyerekük is.
Ha nektek erős és fix a kapcsolatotok, ezt ki kell valahogy bírni.. :( Közös gyermeket nem terveztek? Lehet attól megnyugodnának...
Szerintem nem kell tenned semmit, úgysem tudsz ez ellen.
Ők képtelenek elfogadni, hogy a fiúk olyan nővel él, akinek már gyerekei vannak. Én nem erőltetném a jó kapcsolatot, sőt semmilyent sem tartanék velük. Utálkozzon kedvére messziről, de a gyerekeimet nem engedném kitenni ennek.
Járjon a párod hozzájuk egyedül.
Most minek oruljenek szottyadt letukre?
Nem fognak megbekelni veled, mert ott van a 2 gyereked.
Amugy mind a ket oldalt meg lehet erteni....
A két gyerek miatt van, ugyanis őket nem tekintik unokájuknak, plusz, könnyen lehet, hogy nem is fogsz szülni. Ez számukra azt jelenti, hogy kihal a vérvonal ezen az ágon.
Ha bejelentenéd, hogy várandós vagy, valszeg javulna a helyzet, de így nem tehetsz mást, mint elfogadod és nem erőszakolod magam anyósékra.
Fogadd el,h nem fogadnak el benneteket! ez van.
egyszer csak meghalnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!