Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi bajuk velem és miért nem...

Mi bajuk velem és miért nem tudnak elfogadni minket anyósomék?

Figyelt kérdés
Férjemmel 6 éve vagyunk együtt! Nekem van két fiam az előző kapcsolatból! Férjem és köztük tökéletes apa-fia kapcsolat van! De anyósom apósom hallani se akar róluk és engem is szívből utalnak amit nem is titkolnak! Ha meggebedek se tudok a kedvükbe járni hiába próbálkozom! Amúgy tökéletes családi boldogságban élünk de azért jobb lenne a béke! :( mit tegyek hogy elfogadjanak?!
2015. febr. 4. 13:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

De miért kéne magad elfogadtattni? Férjed látogassa meg őket amikor akarja, ti meg kerüljétek el őket a gyerekekkel. A gyerekek sincsenek rájuk szorulva, ott vannak a vérszerinti nagyszüleik.

Nem tudom mi a bajuk veled, de a szeretetet nem lehet erőltetni. Ne találkozzatok és akkor nincs vita. Gondolom már te is utálod őket, felesleges lenne bájologni meg megjátszani magatokat.

2015. febr. 4. 20:33
 12/12 Szandra87 válasza:
Én 3,5 éve vagyok együtt a párommal, előtte volt egy házasságom. Anyósom képtelen elfogadni emiatt. Gyanakvó, nem bízik bennem, félti a fiát. Én szegény családból jöttem, mindig magam teremtettem elő a dolgaim, a párom szülei gazdagok. Anyósom kikötötte,hogy a házassági szerződés kötelező lesz! Ezt így a fülem hallatára. Jövőre lesz az esküvőnk, imádom a párom, sokmindenen keresztül mentünk már, ezalatt a 3,5 év alatt is, azt hiszem elégszer bizonyítottam már anyósomnak, de mégsem elég neki. Szóval én azt tanácsolom,hogy hagyd rá, éljétek szépen az életeteket a gyerekekkel, a gonosz megjegyzéseket pedig próbáld elengedni a füled mellett. Tudom,hogy nehéz, de magadat ne emészd emiatt. Csak lazán! :)
2015. febr. 11. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!