Anyósom miért nem képes felfogni, hogy mi másként szeretnénk nevelni a gyermekeinket mint régebben ő csinálta?
Figyelt kérdés
Próbálja úgy előadni, hogy neki nincs is semmi baja, de ez szerinte pazarlás és neki sokkal jobb ötlete van. Ha ez nem jön be akkor következik a nekünk még kenyérre is alig jut, de látom a gyerekek megint új cipőt kaptak és hasonlók.
Egy darabig működik az egyik fülemen be, a másikon ki taktika, de nem a végtelenségig, ráadásul már teljes rokonságot ellenünk hangolja a folyamatos panaszkodásával.
Mire jó ez neki? Hogyan állíthatnánk le?
2015. máj. 15. 10:56
11/11 anonim válasza:
Mikor terhes lettem a 2. gyerekkel, anyósom megkérdezte, hogy fogok 2 gyereket nevelni? (neki 1 szem fia van, akit én galád módon elvettem tőle, és most az én kajámat eszi....). Mondtam neki, hogy úgy, ahogy egyet, csak a figyelmem megoszlik. Jött a duma, hogy biztos, hogy a nagyobb háttérbe fog szorulni. Ő nem jár fel hozzánk, neki a 4. emelet magas, mert nincs lift (amúgy kozmetikushoz, fodrászhoz, körmöshöz el tud menni akár a város másik felére is, meg ruhát vásárolgatni). És meg van győződve arról, hogy a nagyot láncra verve tarjuk itthon a szobájában egy pohár víz és egy szelet száraz kenyér társaságában, és a kicsinek meg ki van nyalva a kis feneke. És ő az, aki a kicsivel nem törődik, állandóan a nagyról kérdez. Én már nem is veszem fel a telefont, beszél a nagyobbik unokájával, nekem akkor pont dolgom van. Párom szokta megmondani neki a dolgokat, hiszen az ő anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!