Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyák napján köszöntitek...

Anyák napján köszöntitek anyósotokat is?

Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 00:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%
Én örülnék, ha olyan anyósom lenne, akit tiszta szívből tudnék ilyenkor köszönteni, de még a saját fia sem köszöntötte. A férjem nagymamájához viszont minden évben együtt szoktunk menni, pár éve már hármasban.
2015. máj. 4. 09:56
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

"Ő ugyanolyan anya, mint az enyém. Az Anyák Napja NEM csak az én anyám napja, hanem minden anyáé."

Minden anyáé. Az én édesanyámat felköszöntötted?

2015. máj. 4. 12:11
 23/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nálunk úgy van hogy a férjem nem köszönti az én anyukámat, és azt sem "engedi", hogy én köszöntsem az övét. Lassan 16 éves házasok leszünk. Nekem ez nagyon roszul esik, nem kell hogy felköszöntse anyukámat, csak legalább jönne át velem hozzájuk, 5 percre laknak tőlünk. Anyukám mindig készül, a férjemnek sütit készít, és bár soha nem mondja, de tudom hogy várja őt is. Egyébként nőnapra, névnapokra, születésnapokra mindig együtt megyünk, de anyák napjára nem akar jönni velem sosem. Köszönöm szépen a válaszaitokat!

2015. máj. 4. 13:06
 24/27 anonim ***** válasza:
28%

Ahány ház, annyi szokás.... Azért nem kell lehurrogni senkit mert nem köszönti az anyósát. És bunkóknak sem gondolnám....

Vannak nagyon jó anyósok is, akik tényleg szerethetők, segítőkészek, jóindulatúak, őket minden további nélkül felköszönteném. Az én anyósom egy sz@rkavaró, és rossz indulatú is, épp a napokban volt megint egy újabb húzása. Már lassan fel sem veszem. Ennek ellenére csináltam neki egy gyönyörű virág kosarat, és párom azt adta oda neki anyák napján, ahová természetesen én is elkísértem :) Mindent a családi békéért :)

2015. máj. 4. 13:35
 25/27 anonim ***** válasza:
Mi mindkettőnk anyukáját együtt köszöntjük a férjemmel, együtt szoktunk elmenni mindkettőjükhöz. Az első gyerekünk nyáron érkezik, szerintem akkor is az lesz, ha már ő is itt lesz, hogy együtt megyünk mindkét mamához, családostul. Egyébként nekem is furcsa, hogy sokaknál ez nem így szokás, de ezek szerint máshogy van ez mindenhol.
2015. máj. 4. 18:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Mi családként mentünk ide is oda is. Anyukámnak nyilván én adtam a virágot, ő anyujának ő, de egy puszit azért mi is képesek voltunk adni az anyósunknak, meg a mamáknak is :). Sőt, vettünk minivirágot, amit meg a kisfiúnk adott a mamáinak és dédikéinek. Nem kell túldramatizálni ezt a napot szerintem, csinálja mindenki, ahogy az ő családjának jó, és nem sértő senkinek. Engem reggel a férjem is úgy ölelt át, hogy boldog anyák napját és köszöni a kisfiát.. baromi jól esett, aztán neki se vagyok az anyja :D!
2015. máj. 5. 10:04
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. máj. 5. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!