Miért van ez? Ti összeházasodnátok párotokkal és vállalnátok babát ha még anyóséknál laktok vagy a helyemben lennétek?
Csak, hogy tisztázzam, még csak anyós és após jelöltek,(csak így rövidebb) még nem házasodtunk össze.
Ha bármikor előkerül a házasság téma anyósomnak az a válasza h neki nincs rá pénzze meg h az csak egy papír...Mondtam neki h de mi fizetnénk..Erre nem mondd semmit...Mostanság meg beszólogatós hangulatában van...Megszólaltam tegnap h mostanában kevésbé vagyok hisztis "azokon" a napokon..erre megszólal h "kezdesz okosodni?" Miért eddig hülye voltam? Meg..ne legyek már hisztis mert ő sem szokott....
Páromat is megszólta pár napja...Vettünk csirkéket párom nagymamájánál vannak, mert ott volt hely...Dolgozunk is, későn érünk haza és még bemegyünk ellátni a pipiket...Megszólal, hogy nehéz ám egyedül ásni a kertben...Meg h nem lenne ennyire ki ha párom segített volna neki...Bocsi tényleg napi 8,5 órát dolgozunk utána pipik..Hogy a francba segítsünk még a kertben is mikor 7-re érünk haza? Örül az ember hogy eszik, meg pihen egy kicsit...Mellesleg van egy másik 18 éves fia aki nem csinál itton semmit...
Apósomról annyit h múltkor nagytakarítottuk a szobát párommal meg mostunk is, mert anyósom kint volt...Apósom kérdezi páromtól h mit csinál épp? (Vitte ki a teregetni valót) Erre apósom: miért nem segítesz anyádnak? Így kérjél bármit....
Mondom ok...
Nem laknék senki nyakán, gyereket meg pláne nem csinálnék a más nyakára.
Van nagy fa**om, ha családosat akarok játszani, önerőből megteremtem a feltételeit. Tudod, erről szól a felnőttek élete...
Házasodni a felnőttek szoktak, akik nem az anyjuk szoknyája alatt élnek .
El kéne tartani magatokat ,és akkor mindenki örülne ha a házasság és gyerek téma felvetődne. Emberek milliói laknak albérletben,és jelentem : még nem haltunk meg .
Ha nincs pénzetek fenntartani magatokat,egy gyerekre sincs,ez borítékolható . Nem segítetek ,alig fizettek valamit .. én a helyedben leginkább csendben meghúznám magam és nem anyósék idegein táncolnék a gyerek témával .
Nem vállalnék oda, meg is mondtam már most, pedig még ott se lakok. De gondolat szintjén se, mert ők nem akarnak alkalmazkodni úgy érzem, mert ők otthon vannak és én megyek majd oda.
Úgyis leszünk majd ha én is oda megyek 6an. Ha még a párom hugának lesz barátja és az is ott lesz akkor már 7. Hát nincs nyugalom, se magánélet náluk! Nem tartják tiszteletben már most. Kopogás nélkül benyitnak és hasonlók és akármikor, este is. Nagyon zavar, tudom hogy hosszú távon ezt nem viselem el. Én zárat cserélek azon a nyomorult ajtón komolyan ha ott lennék.
Párom állítása szerint az ő anyja nem a tipikus anyós, nem rossz indulatú. Lehet, de hogy ha másképp csinálok valamit az nem tetszik neki, az is biztos. Múltkor meg is lettem szólva, igaz nem ő mondta de hozzá kapcsolódóan, hogy őt az zavarja. Kinyitottam az ablakot, amin nincs szúnyogháló. Ez volt a baj! Hát akkor a többi dologban majd...? Attól félek abszolút nem lesz szavam se ott, mert semmi közöm a házhoz és ők egy család én meg a kívülálló.
Miért, lezakad a derekatok, ha munka után ki kell menni a kertbe?! Úristen, bele ne haljatok! Tudod, hányan csináljak ezt - pl. apa is? Hazaesik tíz óra vízszerelés után, és ki a kertbe.
Amíg otthon laktam én is, meló után locsolás, kapálás, gyümölcsszedés, plusz festés, csiszolás (házat újítottunk fel), amit lehetett.
Kevésbé vagy hisztis - érthető a reakciója, uralkodni kell magadon, attól, mert megvan, nem kell házi sárkánykodni!
Amúgy nem, senki nyakára nem szülnék (se apáéra, se anyósékéra), mert pfátlanság.
Segítesz mosni, teregetni a sajátotokét, meg kitakarítod a SZOBÁTOKAT, húha! Ez ALAP, már ne is haragudj, nem segítség.
Segíség az, ha a saját dolgodat elvégezted, és utána csinálod a másét.
Pl. én megcsináltam kiskamaszként, amit kellett (emelet tak., fürdő, wc-puc., mosogatás, mosás) hogy ne apának kelljen, mikor hullaként hazaér a munkából, és aztán mentem MAMÁMHOZ mosogatni, teregetni, udvart seperni, kertbe... jelzem, 13 voltam ekkor, nem 20+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!