Miért van ez? Ti összeházasodnátok párotokkal és vállalnátok babát ha még anyóséknál laktok vagy a helyemben lennétek?
Csak, hogy tisztázzam, még csak anyós és após jelöltek,(csak így rövidebb) még nem házasodtunk össze.
Ha bármikor előkerül a házasság téma anyósomnak az a válasza h neki nincs rá pénzze meg h az csak egy papír...Mondtam neki h de mi fizetnénk..Erre nem mondd semmit...Mostanság meg beszólogatós hangulatában van...Megszólaltam tegnap h mostanában kevésbé vagyok hisztis "azokon" a napokon..erre megszólal h "kezdesz okosodni?" Miért eddig hülye voltam? Meg..ne legyek már hisztis mert ő sem szokott....
Páromat is megszólta pár napja...Vettünk csirkéket párom nagymamájánál vannak, mert ott volt hely...Dolgozunk is, későn érünk haza és még bemegyünk ellátni a pipiket...Megszólal, hogy nehéz ám egyedül ásni a kertben...Meg h nem lenne ennyire ki ha párom segített volna neki...Bocsi tényleg napi 8,5 órát dolgozunk utána pipik..Hogy a francba segítsünk még a kertben is mikor 7-re érünk haza? Örül az ember hogy eszik, meg pihen egy kicsit...Mellesleg van egy másik 18 éves fia aki nem csinál itton semmit...
Apósomról annyit h múltkor nagytakarítottuk a szobát párommal meg mostunk is, mert anyósom kint volt...Apósom kérdezi páromtól h mit csinál épp? (Vitte ki a teregetni valót) Erre apósom: miért nem segítesz anyádnak? Így kérjél bármit....
Mondom ok...
Az anyós meny kapcsolatra egy igaz...amilyen most, annál már csak rosszabb lehet. A gyerekvállalás után meg pláne....mert ott kezdődik csak igazán az okoskodás. Egyébként nem is lenne szép dolog tőletek, hogy gyereket vállaltok oda. Gondolom nincs oda az ötletért, mert ha így kettecskén nem tudtok a saját lábatokra állni, hogy fogtok tudni 3-an? Sehogy.
Igen, elvárja, hogy segítsetek otthon, hiszen nem a saját házatokban laktok. És hogy a fia nem segít neki-a másik fia-ahhoz közöd nincs.
Minél gyorsabban elköltöztök, annál gyorsabban lesz kielégítő kapcsolatod az anyósoddal. Ne várd, hogy puszipajtásod legyen, mikor tulajdonképpen köze nincs hozzád és mégis eltűri a saját házában az arcodat.
Egyetlen egy féleképp lehet jóban lenni anyóssal-jó messzire kell lakni...és még így se biztos.:D Addig vagy jóba anyóssal, míg nem kell eltűrnie az arcodat a saját házában, kinyalod a drága kicsi fia fenekét-úgy főzöl mosol takarítasz, ahogy a kicsi fia megszokta anyucitól, és mindenben egyetértesz anyós pajtással.
A hátad közepére se kívánod a gyerekvállalást anyossal, hidd el.
Vagyis gyakorlatilag a saját részeteket kifizetitek (ez a minimum, még ha voltak is olyan rendesek, hogy nem kérték), és a saját lakótereteket takarítod (szintén ez a minimum, ami elvárható.)
A kertben, nagyobb munkákban viszont nem.
Nem tudom, mi bajod anyósodékkal, az eddigiek alapján teljesen normális emberek. Ha azzal állnátok oda, hogy családot akartok alapítani, saját otthonotokban, mennyire tudnának besegíteni (ha kell), szerintem arra is normális, segítőkész reakciót kapnátok.
Én semmiképp sem laknék együtt sem szülőkkel, sem anyósékkal, és én se szeretném, ha bármelyik gyerekem nálam akarna lakni huzamosabb ideig családostul. Inkább amit tudok, segítek, hogy önálló otthonukba költözhessenek.
már bocs de fejenként egy 20 st adtok szerinted az mégis mire elég,
és te még egy gyereket is el akarsz velük tartatni és pluszba a családodat is oda viszed
Szerintem már odaköltözni is rossz ötlet volt.
Miből fizetnétek az esküvőt amúgy, ha saját albérletre nem telik?
Persze, könnyebb így, kevesebbe van. Én csak akkor költöznék anyósékhoz, ha külön ház lenne(2 generációs)
de akkor is átmeneti időre.
A párodnak is biztos kényelmes így, neked is hogy nem kell ellátni a ház körüli dolgokat, főzni stb.
Én még nem tekinteném ezt összeköltözésnek. Nem tudom hány évesek vagytok és merre laktok. De gondolom valami kisebb településen a csirkék miatt.
2 fizetésből már fent lehet tartani egy egyszerűbb albérletet.
az öcséd meg.. szerinted ki örülne neki, ha a saját házában a vendég vendégelne meg még valakit?
tessék önállósodni, mert szeritnem nagyon szánalmas amit csináltok.
figyelj neked ahhoz semmi közöd, hogy a másik gyerek mit csinál. te odaköltöztél, neked kell alkalmazkodni
am 40 lófütty, 20/fő? ez mire elég? kajára egy hétre max. és a számlák?
de ha ilyen keveset adtok, akkor biztos sokat spóroltok és hamarosan költöztök, ugye?
ITT nem lesz eskuvo az tuti.
Ne szulj anyoshoz gyes alatt megbolondulnal vele.
Pipinel tobb Ido egy gyerek ezt ne feledd.
Segitsetek AZ anyosnak hiszem parod edesanyja tiszteld ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!