1/11 anonim válasza:
Miért is ne? Ha szeretném, megfogna benne valami akkor nem számítana, hogy látássérült.
2/11 anonim válasza:
Attól függ,mennyire önálló.
Ha képes teljesen önálló életet élni akkor igen, de ha 40 évesen is még az anuykája gombolja be az ingét (konkrét személyről tudom ezt), akkor nem.
4/11 anonim válasza:
Ha a párom valami miatt elveszítené a látását, attól még mellette maradnék. És vállalnék gyereket , nem ettől függne.
De ha vak lett volna amikor megismerem, akkor nem hiszem hogy összejöttem volna vele.
5/11 anonim válasza:
Ha szerelmesek egymásba a vak férfi és egy látó nő, akkor miért ne vállalhatnának gyereket? Nem a vakság dönti el, hogy legyen-e gyerekük, hanem az összetartozás érzése. A vakság nem örökölhető.
6/11 anonim válasza:
Én nem ismerkednék vak emberekkel, mert olyan életet élek, amiben ő nem igazán tudna részt venni.
Viszont ismerek olyan párt, ahol a férfi kisgyerek óta vak, a felesége normálisan lát, és 25 éve boldog házasok, gyerekek is vannak.
7/11 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Ha a vaksága genetikai eredetű nagyon meggondolnám, mindenképpen utána járnék mennyi az öröklődés esélye.
9/11 anonim válasza:
Persze. Gondolom, ha ez már felmerült, akkor boldog kapcsolatban élnek. Mondjuk az igaz, ha genetikai a vakság, akkor lehet inkább örökbefogadáson gondolkodnék el, de végül is az is gyerekvállalás.
10/11 anonim válasza:
Persze, sőt, olyat is ismerek, ahol a pár mindkét tagja vak, teljesen önállóak, két kicsi gyerekük van. Boldogabb család, mint sok látó család :). Vannak nagyon életrevaló vak és látó emberek, és vannak teljesen anyámasszony katonája vak és látó egyének is. Egy életrevaló emberrel vállalnék gyereket, függetlenül attól, hogy lát/hall/mozgássérült, egy anyucipicifiával meg lehetőleg egy levegőt se szívnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!