Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jópofát kellett volna vágnom?...

Jópofát kellett volna vágnom? Te tudtál volna?

Figyelt kérdés

Ma van szülinapom, anyósomtól egy tubus fogkrémet kaptam. Hozzátette azt hogy "bocs de többre nem futja". Valahogy nemtudtam mosolyogni, csak egy köszönömöt nyögtem ki. Erre besértődött és elment. A férjem nem volt itthon. Egy kicsit sértő volt illetve meglepett. A fogaimmal nincs gond, tisztán vannak tartva, mielőtt még ezzel jönne valaki :D

24N

2015. ápr. 24. 16:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj de ezen sírva rohogtem :DDDDDDDD

1. elfelejtette igy otthonrol hozott 1 tubus fogkremet :D

2. tenyleg enm volt tobb nala 200 ft-nel :D

3. szetrohogtem volna magam :D

4. megkoszontem volna,es mondtam volna h O koszonom,pont nincs itthon venni is akartam egyet a nap folyaman :D

ISTEN ELTESSEN SOKAIG ! <3

2015. ápr. 24. 17:17
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de elsőre ezt olvastam "jól pofán kellett volna vágnom?" :D

Amuyg boldogat :D

2015. ápr. 24. 17:27
 23/38 A kérdező kommentje:

:DDD

Köszönöm szépen :)

2015. ápr. 24. 17:40
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg örüljél, mert nem sok ember mondhatja el magáról, hogy fogkrémet (is) kapott a szülinapjára. Ha jó fej lenne a férjed, vinne neked bónuszba valami szuper fogkefét :)
2015. ápr. 24. 18:04
 25/38 A kérdező kommentje:
:D:DD Na várjál, majd este hazajön aztán meglátjuk :D :D
2015. ápr. 24. 18:07
 26/38 anonim ***** válasza:

24-es, a nap válasza a tied! :D

Hát, hallottam már érdekes ajándék ötleteket, de ez kb mindent visz.

Boldog születésnapot!

2015. ápr. 24. 18:10
 27/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. ápr. 24. 18:12
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Boldog születésnapot!:D Jókat nevettem a kiírásodon, szerintem, ha alapjárat jóban vagytok és nem volt köztetek konfliktus, akkor ezt nem rosszindulatból csinálta.:) Az én anyósom egy üveg hajhullás elleni sampont adott szülinapomra egyszer, mert sajnos vékonyszálú a hajam és hogy ha van valami kicsi gyulladás is a szervezetemben akkor rögtön elkezd hullani. Ez még önmagában nem is lett volna gáz, ha nem "használd, hogy passzoljál végre a fiamhoz" felkiáltással adta volna oda(ugyanis a férjemnek meg nagyon dús, erős haja van).:D
2015. ápr. 24. 18:39
 29/38 anonim ***** válasza:
5%

Az én kislányomnak is ma van a szülinapja, a 6-ik :-)

Boldog Születésnapot! :-)

2015. ápr. 24. 18:41
 30/38 anonim ***** válasza:
100%

De jót nevettem ezen a kérdésen, de a 24-es válaszán besírtam. Egyébként én nevettem volna rajta :)

Boldog szülinapot!

2015. ápr. 24. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!