Jópofát kellett volna vágnom? Te tudtál volna?
Ma van szülinapom, anyósomtól egy tubus fogkrémet kaptam. Hozzátette azt hogy "bocs de többre nem futja". Valahogy nemtudtam mosolyogni, csak egy köszönömöt nyögtem ki. Erre besértődött és elment. A férjem nem volt itthon. Egy kicsit sértő volt illetve meglepett. A fogaimmal nincs gond, tisztán vannak tartva, mielőtt még ezzel jönne valaki :D
24N
nem kell evvel foglalkozni
boldog szulinapot!!!!
Szerintem az lehetett, hogy elfelejtette, és volt otthon egy tubus fogkrém. Mondjuk ha velem ilyesmi történne, inkább lennék őszinte, hogy bocs, el voltam havazva, most jutott eszembe, boldog szülinapot kívánok, és jövő héten kapsz ajándékot. De egy tubus fogkrém... nem büdös emberként osztálykarácsonyra kaptam egy ilyen semmilyen Dove tusfürdőt, na, arra is néztem nagy szemekkel... jó, persze, gondoltam, hogy az anyja vmi ajándékcsomagból szedte, mert a háta közepére kívánta az osztálykarácsonyt, de... na. Gáz. És még ő sértődik meg?
Ha meg tényleg a pénz a baja, egy tábla csoki vagy egy szál virág olcsóbb, mégis ünnepibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!