Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jópofát kellett volna vágnom?...

Jópofát kellett volna vágnom? Te tudtál volna?

Figyelt kérdés

Ma van szülinapom, anyósomtól egy tubus fogkrémet kaptam. Hozzátette azt hogy "bocs de többre nem futja". Valahogy nemtudtam mosolyogni, csak egy köszönömöt nyögtem ki. Erre besértődött és elment. A férjem nem volt itthon. Egy kicsit sértő volt illetve meglepett. A fogaimmal nincs gond, tisztán vannak tartva, mielőtt még ezzel jönne valaki :D

24N

2015. ápr. 24. 16:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
88%

nem kell evvel foglalkozni

boldog szulinapot!!!!

2015. ápr. 24. 16:13
 12/38 A kérdező kommentje:
Jaj 6-os :D
2015. ápr. 24. 16:13
 13/38 A kérdező kommentje:
Köszi 11 :)
2015. ápr. 24. 16:14
 14/38 anonim válasza:
79%
19 éves lány vagyok és két éve nem kapok semmit nagymamáméktól, mert nagyon rossz az anyagi helyzetük. Mindig szabadkozik szegény, hogy nagyon röstelli, de mindig le szoktam állítani őt, hogy nem kell magyarázkodni. Fiatalabb tesóimnak vett csokit, mondtam neki, hogy a rám szánt kis pénzét inkább a tesóimra fordítsa. Nem tudom, hogy az anyósod milyen anyagi helyzetben van, így nem tudom megítélni, hogy szemétkedni akar, vagy tényleg nagyon meg kellett szorítani a nadrágszíjat. De ha az utóbbi az igaz, akkor szerintem nem jogos a felháborodás, biztos ő is kellemetlenül érzi magát, hogy csak ennyit tud adni, bár megjegyzem, hogy a fogkrém kicsit fura ajándék.
2015. ápr. 24. 16:16
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
De ha már fogkrém, akkor egy szál virág is ugyanannyiba kerül.
2015. ápr. 24. 16:17
 16/38 anonim válasza:
72%
Nem lehet, hogy egyszer főzőszettet ajándékoztál a mamának mondván ez hasznos és praktikus és ő is ugyanezt gondolja a fogkrémről? :D
2015. ápr. 24. 16:27
 17/38 A kérdező kommentje:
Nem, ő mindig bonbont és csokrot kap :)
2015. ápr. 24. 16:27
 18/38 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy tönkrementek a fogai a bonbonoktól. :)
2015. ápr. 24. 16:31
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lehetett, hogy elfelejtette, és volt otthon egy tubus fogkrém. Mondjuk ha velem ilyesmi történne, inkább lennék őszinte, hogy bocs, el voltam havazva, most jutott eszembe, boldog szülinapot kívánok, és jövő héten kapsz ajándékot. De egy tubus fogkrém... nem büdös emberként osztálykarácsonyra kaptam egy ilyen semmilyen Dove tusfürdőt, na, arra is néztem nagy szemekkel... jó, persze, gondoltam, hogy az anyja vmi ajándékcsomagból szedte, mert a háta közepére kívánta az osztálykarácsonyt, de... na. Gáz. És még ő sértődik meg?

Ha meg tényleg a pénz a baja, egy tábla csoki vagy egy szál virág olcsóbb, mégis ünnepibb.

2015. ápr. 24. 16:35
 20/38 anonim ***** válasza:
79%
hát ez elég nagy poén! :) ha nem vagytok rosszban, akkor cuki az anyós, hogy bevállalta ezt az égést :D
2015. ápr. 24. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!