Jópofát kellett volna vágnom? Te tudtál volna?
Ma van szülinapom, anyósomtól egy tubus fogkrémet kaptam. Hozzátette azt hogy "bocs de többre nem futja". Valahogy nemtudtam mosolyogni, csak egy köszönömöt nyögtem ki. Erre besértődött és elment. A férjem nem volt itthon. Egy kicsit sértő volt illetve meglepett. A fogaimmal nincs gond, tisztán vannak tartva, mielőtt még ezzel jönne valaki :D
24N
Az exem anyjától hónaljstiftet kaptam, amibe bele volt ragadva egy szép szál szőr.
A tiéd legalább hasznos. Egy csomó mindenre jó a fogkrém, a szájápoláson kívül.
Hát nekem se lett volna felhőtlen a mosolyom. Nem is értem, inkább kívánjon boldog születésnapot meg adjon két puszit, ha nem telik másra.
Biztos lesznek akik majd azzal jönnek, hogy örülj, hogy egyáltalán gondolt rád, meg a jó szándék, meg stb. De szerintem ne izgasd magad emitt, majd megbékél.
Kaptam már én is pár balfsz ajándékot, - végül is megköszönted, akkor mire a sértődés?
Én azért nem keresnék rejtett utalást a fogaid ápolatlanságra, a parfümöt se azért vesszük a nőknek, mert büdösek.
"többre nem futja" - lehet, ha szegény de azt hiszem, az ötlettel is spórolt, annyi pénzért már egy csoki is kicsit ajándékabb jelegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!