Ti mit tennétek? Nem értem anyósomat!?
Röviden tömören. A páromnak van gyereke. Amivel nincs is gond! Elfogadtam!
Nekünk van már egy közös gyerekünk együtt neveljük!
De az anyósom nem örült neki ,mikor anno közöltem terhes vagyok. Imádja a lányom! Csak azt nem értem miért kétszínű!!!? A szemembe nem meri megmondani a dolgokat ami zavarja őt!! Azt is tudom hogy nem kedvel állítólag szar vagyok a szemébe.
Hmm... érdekes eddig a párom exe volt K betűs meg nem tudom még mi amiért babát várt. Természetesen nem tervezett. De ez másik téma.
Ma beszélgetünk és feltettem neki egy kereszt kérdést hazudott nekem. Mire jó ez?!! Miért kell rajtam csámcsogni az exel?!!!
Én imádom a páromat. Mindig mellette álltam meg most is!Becsülöm és tisztelem. De még is az EX!!!!csak tudnám miben jobb főleg hogy szex után dobta a párom aztán későn közölte terhes és hogy nincs bele szólása semmibe de fizessen gyerektartást!!!! A páromra rá lett erőltetve a gyerek dolog persze ő is hibás de becsületesen fizet neki! De az exnek nem elég és semmi se jó neki!!! Én meg tűröm mert nem fogom egy liba miatt veszekedni a párommal!
Utolsó!!
Telefonról írtam!!
Sajnálom hogy nem érted amit le irtam!!!!
Mit nem értesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!