Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyukák! Akik nem tartják a...

Anyukák! Akik nem tartják a kapcsolatot az anyósukkal, de a párjukkal együtt vannak, mit mondotok a gyereknek erről?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 1. 09:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálunk hasonló a helyzet ,mint az egyik válaszolónál.

apukával mennek az anyóshoz .akkor viszi oket az apuka,mikor akarja. igaz mindig csak náluk találkoznak . mi sem szolunk neki ,ha pl oviba fel lépnek ...

tolem is kérdezték már a gyerekek,hogy anya nem jossz ? válasz : nem ,mert takaritanom kell ,fáradt vagyok stb...

2015. ápr. 4. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is "gyerek" vagyok és egyben egy másik kapcsolatban közvetlen érintett :) Amikor megismerkedett anya apuval, utána egy évig nem mutatta be apa a szüleinek anyát. Aztán egyre többet jártak fel, aztán anyában egyre jobban tudatosult, hogy miért is nem akarta bemutatni őket. Nem volt jó a kapcsolatuk, de mindig együtt mentünk mamáékhoz és volt, hogy ott is aludtunk, de ezek az évek során elmaradoztak. Mama meghalt, végül papóval jó lett a viszonyuk anyuval, de igazából nem mama volt a bűnös, hanem nagypapám testvére kavarta mindig is a kakit... most már mindkét nagyszülőm halott arról az oldalról, most a szüleim közt próbálja feszíteni a húrt... Nekem soha nem mondtak a nagyszülőkről semmit, én szerettem őket, de egyik oldal sem szidta másikat soha, csak simán nem volt rózsás a helyzet. A másik: Én sem vagyok jóban a barátom családjával, tettlegességig fajult nem rég a dolog, így én már soha többet nem megyek oda. A barátom nyárig néha haza-haza látogat majd, ugyanis még anyagilag a szülőkre kell hagyatkoznunk, így még lehúzza őket pénzzel, aztán soha többet nem akar odamenni. Nagyon otromba egy család, még a saját rokonaik sem hajlandóak velük tartani a kapcsolatot, a szomszédok rühellik őket. Nem tudom mit fogok mondani a gyerekemnek és egyáltalán majd látni fogja-e őket valaha... Nem akarjuk velük tartani a kapcsolatot.
2015. ápr. 5. 01:05
 13/13 anonim ***** válasza:

A kérdés engem is nagyon foglalkoztat, főleg a gyereknézőpont. A kisfiam 4 éves, és a férjem szülei és köztünk végleg megromlott a kapcsolat. Engem több, mint 10 éve marnak, de most már a kisfiamat is kikezdték.

Múlt hét pénteken az anyósom megállás nélkül elsétált melletünk (kisfiam, férjem, én). A férjem ráköszönt, annyit válaszolt hello. Az unokájára rá sem nézett.

Aggaszt, hogy mit érez majd a fiam, nem érzi-e majd úgy, hogy ő "nem kell"

2018. ápr. 18. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!