Hogyan tudnék vissza vágni? Az anyósom megkeseríti az életemet.
A többi szitut nem tudom, ezekre tudok válaszolni, hogy én mit tennék/tettem volna.
Ha lehülyéz legközelebb, mondd meg, hogy nem érzed magad hülyének, de sajnálod, hogy így érez, mert ezzel csak a saját intelligenciáját híreszteli.
Ne tegyél ki lavort, vidd strandra, hagy egye a penész, vagy legközelebb tegyél oda egy papírt, hogy vigyázz, víz.
Ha a kinézetedet kritizálja, csak mondd meg neki, hogy biztos azért emlegeti ennyit, mert tetszik neki, csak nem meri bevallani, de ha gondolja, megadod a fodrászod számát, szívesen befizeted.
A fülbevalóval kapcsolatban jegyezd meg, hogy te szívesen hordanál fehéraranyat, ha szerinte jobban néz ki, vegye meg. A feketével kapcsolatban: slankít, szerinte kövér vagy, vegyen fitneszbérletet vagy színes ruhákat neked. Ez persze vicc, nem vagy kövér :)
Ha meg külön bejárat van, ti fizetitek a rezsit magatoknak, semmi köze hozzá, ki jön látogatóba. És igenis zárd be az ajtót, had sértődjön meg. Én szívem szerint tennék egy egércsapdát a holmik közé. Jó ezt azért nem, de szívem szerint megérdemelné.
Nem tudlak sajnálni. Tudtad, hogy a párod ilyen, az anyós is hlye, mégis szültél neki.
Költözz el, ha gond van, ennyi az egész.
Az én férjem is ilyen volt anno házasság előtt, de ultimátumot kapott és bár vívódás után, de határozottan döntött. Akkor bizonyította igazán, hogy mennyit jelentek neki, mert anyósomat azóta nagyon jól kordában tartja.
Én azt hívom baleknak aki inkább elviseli egy életen át ezt és nem tesz ellene, inkább maga őrlődik meg bogyózik....emberek, 1 életünk van , bár úgy cseszitek el ahogy akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!