Szerintetek melyik lenne a jobb megoldás teljesen külön házba költözni anyósoméktól vagy egy 2 rendbeli házba költözni közös udvarral?
Figyelt kérdés
Mennyire lenne nehéz fenntartani egy külön házat?2015. márc. 28. 09:49
11/13 anonim válasza:
én pl sosem értettem azokat a családos embereket, akik még az egyik félnek a szüleivel élnek vagy osztott telken :O szerintem ha már vannak gyerekeitek, vagy nincsen de tervezitek, akkor semmiképp sem ajánlatos együtt élni a szülőkkel. Nem hogy egy házban, de még egymás mellett sem. Én és a párom az anyósoméknál lakunk egy kis időre, és eléggé borzasztó. Nekem megvannak a saját szokásaim, stb, és nyilván az anyukájának is, de engem nagyon idegesít, hogy együtt kell most élnünk. Hiába vagyunk teljesen jó viszonyba. Egyszerűen az embernek szüksége van a magányra, a szülőmentességre. Meg kell tapasztalnotok, hogy milyen egyedül lakni. Vagy nektek inkább az a baj, hogy azért nem mertek külön költözni, mert féltek az anyagiaktól és sokkal kényelmesebb ha van valaki aki "eltart titeket" ?
12/13 anonim válasza:
Utolsó, olvasd el megint amit pl én írtam. Ahol normális emberek élnek, ott nincs gond azzal, hogy kulturáltan éljenek , ahol már van különbség ott meg nem kell összeköltözni, te nem jössz ki anyósoddal, na bumm, ezt ne vetítsd rá másra, mert ha másnak ezzel csak jó tapasztalata van akkor azt nem érti, hogy miért költöznek el kilométerekre a "gyerekek".
13/13 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam, nem "nem jössz ki" hanem zavar. Mi mint írtam egy telken teljesen leválasztva vagyunk és mégis van, hogy 1 hétig nem is találkozunk...szóval ennek nincs köze se anyagiakhoz sem máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!