Anyósom durván megkülönbözteti a gyerekeimet! Tegyek megjegyzést, bár azt úgyse értené vagy kérdezzek rá? Ti mit tennétek?
Kedves 40-es!
Nem kérdeztem rá, mert ugyanezt csinálta a saját gyerekeivel is! Első szülött fiú: lehozta neki a csillagokat az égről, a férjem a második gyerek, neki akkor volt biciklije, amikor elment dolgozni és vett magának! És akinek nem volt egyértelmű: azért szereti jobban az unokahúga gyerekét, mert az lány, és azért, mert koraszülött létére a 2 hetes gyerek oda volt neki passzolva egész napra, "mert anyucinak" főzni kell! Ráadásul anyósom még egy pelenkát sem tud ráadni a gyerekre (a kislányomnál 4 éve próbálta, úgy rászorította, hogy kipirosodott a combján a bőre!): És azért, mert én pont ezért nem bíztam rá soha az enyémet! Bár az is igaz, hogy a kislányom 41. héten született (túlhordtam), és én 4 évesen, mikor oviba ment (4 órát volt ott, 8-12-ig), azt a 4 órát sírva töltöttem el a szemközti parkban, és lestem az óvoda kapuját,hogy mikor mehetek be hozzá! Az, hogy 8 órára lepasszoljam a 2 hónapos gyereket, mert takarítok egy 30 négyzetméteres lukat, számomra elfogadhatatlan!
" én 4 évesen, mikor oviba ment (4 órát volt ott, 8-12-ig), azt a 4 órát sírva töltöttem el a szemközti parkban, és lestem az óvoda kapuját,hogy mikor mehetek be hozzá"
4 órát bőgtél, mert oviba volt a gyereked??? :-)
Ezen most jót derültem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!