Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom durván megkülönbözteti...

Anyósom durván megkülönbözteti a gyerekeimet! Tegyek megjegyzést, bár azt úgyse értené vagy kérdezzek rá? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A kislányom 4 és fél éves, a kisfiam 7 hónapos! Anyósomnak 1 éve halt meg a húga (mindig is fújt rájuk, az egész családra), a húgának a lánya, 3 hónapja "szült". Az unokahúga megmondta, ha lány lesz, neki nem kell, odaadja a barátnőjének! Lány lett. Bár nem adta oda, de a gyerek megjárta Tolnát-Baranyát csak vele ne legyen! Többet van a gyerek anyósomnál, a nagynénjénél, mint a saját anyjával! Ezek után teszi a megjegyzést, hogy a Lucácska bezzeg tudja, hogy hol lakom, mindamellett, hogy az unokahúgát (aki nem egyenes ági leszármazott) felköszöntötte születésnapján, de arra már nem futotta, hogy az unokáját felköszöntse névnapján! Csak annyit vártam, hogy adjon neki egy puszit, de erre se volt képes! Nem érdekli, mert fiú! Mit tegyek?
2015. márc. 25. 03:06
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Kedves 40-es!

Nem kérdeztem rá, mert ugyanezt csinálta a saját gyerekeivel is! Első szülött fiú: lehozta neki a csillagokat az égről, a férjem a második gyerek, neki akkor volt biciklije, amikor elment dolgozni és vett magának! És akinek nem volt egyértelmű: azért szereti jobban az unokahúga gyerekét, mert az lány, és azért, mert koraszülött létére a 2 hetes gyerek oda volt neki passzolva egész napra, "mert anyucinak" főzni kell! Ráadásul anyósom még egy pelenkát sem tud ráadni a gyerekre (a kislányomnál 4 éve próbálta, úgy rászorította, hogy kipirosodott a combján a bőre!): És azért, mert én pont ezért nem bíztam rá soha az enyémet! Bár az is igaz, hogy a kislányom 41. héten született (túlhordtam), és én 4 évesen, mikor oviba ment (4 órát volt ott, 8-12-ig), azt a 4 órát sírva töltöttem el a szemközti parkban, és lestem az óvoda kapuját,hogy mikor mehetek be hozzá! Az, hogy 8 órára lepasszoljam a 2 hónapos gyereket, mert takarítok egy 30 négyzetméteres lukat, számomra elfogadhatatlan!

2015. ápr. 4. 03:09
 42/46 anonim ***** válasza:
27%
és ha lekorlátoznátok a látogatások számát? ilyen h ü lye p its ával sajnos nem lehet mit kezdeni
2015. ápr. 4. 10:06
 43/46 anonim ***** válasza:
0%
En se látogatnam ilyen sűrűn, ha ekkora csótány, akkor foglalkozzon csak az unokahugi lányaval.
2015. ápr. 4. 19:05
 44/46 anonim ***** válasza:
87%

" én 4 évesen, mikor oviba ment (4 órát volt ott, 8-12-ig), azt a 4 órát sírva töltöttem el a szemközti parkban, és lestem az óvoda kapuját,hogy mikor mehetek be hozzá"

4 órát bőgtél, mert oviba volt a gyereked??? :-)

Ezen most jót derültem! :-)

2015. ápr. 4. 21:02
 45/46 A kérdező kommentje:
Én nem látogatom, csak a szemközti házban lakik. Szóval átjön papucsban, ha kell, ha nem! A kislányomnál, közel egy évig vitatkoztunk vele minden nap, hogy mosson kezet, mielőtt hozzányúl a gyerekhez, ezt személyes sértésnek vette, hogy neki miért kell kezet mosni? A kisfiam nevét 5 hónapos koráig nem bírta megjegyezni, pedig bonyolult, felfoghatatlan nevet kapott a "szerencsétlen": Tomi!
2015. ápr. 11. 01:37
 46/46 anonim ***** válasza:
telivagy duhel. nyugodj le es ne legyel irigy. annyira fontos neked az anyos szeretete?en biztos nem.sirnek amiatt mert nem szeret az anyosom. a lényeg a férj, hogy õ szeressen. nem kell mindenki szeressen , a lenyeg szeressen az akinek kell.
2018. okt. 28. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!