Mi tortenik akkor ha a gyerekeimet kiveszem az iskolabol, atirtam egy masikba?
Ha nálad vannak elhelyezve, a rendőrséggel is haza vitetheted őket. Édesanyád nem enged be, nem tudod őket elhozni?
Igen, jó lesz a másik iskola, ami lehetőleg hozzád van közel, anyádtól távol.
Mi az, h nem adja vissza őket? Rendőrséggel hozasd el őket oszt jónapot!
Komolyan nem értem az embereket...
De nem hozzak haza a rendorok nekem
Ok nem foglalkoznak semmivel.
Ha en kinyirnam az anyamat meg az sem erdekelne oket..
Már elnézést, de nem ártana, ha megpróbálnál rendesen fogalmazni, mert sem a kérdésed, sem a további kommentártjaid nem érthetöek.
Ha a gyerekek nálad vannak elhelyezve, akkor miért nem veled élnek?
Miért vannak anyádnál, és milyen alapon járatja ö öket iskolába, illetve tartja öket magánál?
Eleve hogy írathatta be öket bárhová, ha te vagy a gondviselö?
Hány éves vagy - mert igen éretlennek tünsz.
Ha tényleg nálad vannak elhelyzve, akkor összecsomagolod öket és viszed magadhoz. Iskolába oda járnak, ahová te beíratod öket, és nem a nagyszülö dönt.
Egyszerű: iskolában amikor végeznek a gyerekek, hazaviszed őket magadhoz. Ha pedig elviszi őket szó nélkül, minden egyes esetben jelented a gyerekek eltűnését a rendőrségen. Ha sokszor megismétlődik feljelentést teszel ellene. Iskolában megmondod és kifejezetten megtiltod, h nem adhatják ki őket anyádnak.
A gazdasági irodát meg bíztasd, hogy tegyenek ellene feljelentést, mert még rosszabbakat fog tenni csak később, ha nem állítják le.
már múltkor is feltetted ezeket a kérdéseket.
olyan nincs, hogy a rendőrség nem foglalkozik ezzel.
ha a falusi rendőrbácsi lesz-rja,
akkor menjél el a városba vagy a megyeszékhelyre.
olyan nincs, hogy ezt hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!