Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek van olyan, hogy...

Szerintetek van olyan, hogy hirtelen valakit megkedvelnek?

Figyelt kérdés

Anyosekrol van szo. Az elso 1 evben nem birtak. Azota meg azt mondjak, hogy de. En ezt nem talalom őszintének. Nem hiszek abban, hogy ha valakit alapbol nem kedvelek, egy csapasra hirtelen megszeretek.

Mit gondoltok?

2015. febr. 20. 13:52
 1/6 fruzsikaaaaaa válasza:
100%
Szerintem hhátsó szándéka van
2015. febr. 20. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Van olyan hogy valakit hirtelen megkedvelek, de te sem találod őszintének. Egy évig nem bírtak, majd hirtelen igen? Nálam valamikor van olyan hogy megkedvelek valakit akit utáltam. Szerintem biztos van valami hátsó szándékuk, ahogy az első is írta, mert kétlem hogy tényleg megkedveltek volna.
2015. febr. 20. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Létezhet ilyen.De inkább olyan van,hogy valaki először nem szimpatikus,és mikor hallod beszélni,vagy éppen beszélgetsz vele,akkor kezd szimpatikusnak lenni.AZtán szépen lassan elkezdessz vele jóba lenni:)
2015. febr. 20. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen. Először nem voltak elégedettek a gyerekük párválasztásával, és próbálták megtorpedózni. Majd látják hogy szépen éltek és rendes vagy, belátják hogy szerethető vagy. Fölösleges az ellenségeskedés. Azt akkor érezték , ezt pedig most.

Szoktad nézni a Való Világot? Ha igen , láthatod hogy csak egy ilyen pár hónapig futó műsorban is vannak olyan karakterek akik először szimpatikusak, majd utálja őket egy ország. De ugyanúgy létezik az is hogy pár hete utálta az ország mostanra tett olyat ami szerethetővé tette.

És ez csak egy nyomi műsor.

A való életben a saját gyerekük párját persze hogy komoly figyelemmel kisérik. Látják hogy nem volt igazuk régen, vagy elültek azok a viták amik régen voltak köztetek. Mostanra örülnek hogy te vagy a gyerekük párja. Megkedveltek, még ha időbe is telt nekik. Szóval szerintem van ilyen.

2015. febr. 20. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Négyes vagyok. Amúgy figyelj arra amit a szívedben érzel! Ha ott úgy érzed hogy valami nem stimmel akkor a valóságban sem. Ha úgy érzed hogy nem kedvelnek , akkor hidd el a szívednek. Te érzed mindazt ami árad feléd. Te tartózkodol az aurájukban.
2015. febr. 20. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak olyankor tartom ezt őszintének, amikor van konkrét esemény, ami megfordítja az érzelmeket. Pl. anyós beteg lesz, a menye meg egy rendes nő és a sérelmek ellenére lelkiismeretesen ápolja, nem kér cserébe semmit. Akkor pedig anyósnak meg leesik hogy milyen rendes nő, nem él vissza anyós kiszolgáltatottságával. A mamámmal volt ez az eset, anyósa 30 éven keresztül szidta, amíg nem lett fekvőbeteg. Akkor már pénzt, mindent csak rá akart hagyni és nagyon durván megbánta minden tettét.
2015. febr. 20. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!