Anyukám miért ilyen hirtelen ingerlekeny?
Szia!
Nem lehet,hogy anyukád kicsit stresszesebb mint általában?Vagy -mivel csak egy esetet írtál- egyszerűen rossz napja volt?:)
Utolsonak igaza van dilidokihiz kene elmennie ez eleg sertönek hangzik de nem megserteni akarlak velem is ugyan ez volt
en pl lefordultam a szekröl es leestem kb 11 evesen akkora veret kaptam hogy csak na kicsuszott a pohar a kezemböl üvöltött velem ez ment 25 eves koromba közöltem meny el dilidokihoz mert agyilag nem vagy normalis üvöltözes lett belöle de téleg agyilag tönkre ment akkor a falba is verte a fejet jo nem olyan erösen hogy verezen de elég hülyen nezett ki nevelöapummak csak lestünk.anyira tönkre tette az eletemet evel a mindenert üvöltözök csapok dologgal higy mar öngyilkos akartam lenni(volt olyan is kikőltöztünk magyarországra hát elmentem a barataimmal keletibe egyedül maradtam eltévettem.hivtam anyut hogy nem erek haza időbe nert eltevedtem .közölte velem hazugsag csak a barátaimmal akarok lenni.sirtam a teloba segitsen haza juttni ramcsapta a telot ott sirtam az utszelén egy néni segitett haza juttni.haza erte akkora verest kaptam az őv nek a csattos reszevel hogy felhasadt a hatam mert idegbeteg volt.es meg sorolhatnám tovabb) halistennek mar nem elek együtt vele .kivanom neked hogy ne legyen rosszabb .(nalunk is igy kezdödött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!