Miért zavarja a páromat, hogy házasság után anyukám házában szeretnék élni?
25 éves vagyok, anyukám az egyetlen élő rokonom. Nem tudom elképzelni, hogy magára hagyjam.
A barátomat ez zavarja, de nem értem, miért?
és a másik kérdésben jól mondja a csávó
"maradi"
a kérdésből kiindulva a kérdező, vagyis a feleség is az
legjobb lenne ha nem lenne házasság, ennek úgyis válás lesz a vége! kíméld meg szegény fiút!
Lehet ő is az anyukájával akar élni. Vagy neki nincs joga?
Gondolj bele neked milyen lenne az anyósoddal lakni...
Szülőkkel normális emberek csak kényszerhelyzetben szoktak összeköltözni, ha van más lehetőség, akkor a saját életüket külön kezdik a fiatalok és nem anyuka nyakára szülnek.
"25 éves vagyok, anyukám az egyetlen élő rokonom. Nem tudom elképzelni, hogy magára hagyjam."
Ezzel egyáltalán nem hagyod magadra az édesanyádat. Nem tudom, hogy ő hogyan viszonyul ehhez a kérdéshez, de se neked, se neki nem szabadna egy így felfogni. Az, hogy 25 évesen, felnőtt nő létedre kirepülsz a családi fészekből, az élet természetes velejárója, az élet rendje.
Az pedig teljesen természetes, hogy a párod veled szeretne kettesben élni, önálló közös otthonra vágyik, nem arra, hogy harmadikként hozzátok költözzön. Szerintem próbáld megérteni, átérezni az ő szempontjait is, ha közös jővőt terveztek.
Belőled lesz az az anyuka, akivel a gyereke 10 éves koráig együtt fog aludni, akár úgy, hogy apuka kényszerből kiköltözik a kanapéra, csak azért, mert nem akarod magára hagyni a pici babucidat. Miért, széttépik a farkasok a másik szobában?
Anyukáddal is ez a helyzet.
Attól, hogy külön költözöl még nem hagyod el, mivel ez az élet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!