Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért zavarja a páromat, hogy...

Miért zavarja a páromat, hogy házasság után anyukám házában szeretnék élni?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, anyukám az egyetlen élő rokonom. Nem tudom elképzelni, hogy magára hagyjam.

A barátomat ez zavarja, de nem értem, miért?

2015. febr. 16. 16:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Talan mert 25 evesen, hazason onallo, felnott eletet szeretne a felesegevel kettesben. Attol, hogy csak edesanyad a csaladod, o is felnott ember es nem elhetsz orokre vele.
2015. febr. 16. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Azert, mert téged fog feleségul venni, és csak téged, az anyukádat nem.
2015. febr. 16. 19:03
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

és a másik kérdésben jól mondja a csávó

"maradi"

a kérdésből kiindulva a kérdező, vagyis a feleség is az

legjobb lenne ha nem lenne házasság, ennek úgyis válás lesz a vége! kíméld meg szegény fiút!

2015. febr. 16. 19:10
 14/19 anonim ***** válasza:
66%

Lehet ő is az anyukájával akar élni. Vagy neki nincs joga?

Gondolj bele neked milyen lenne az anyósoddal lakni...

Szülőkkel normális emberek csak kényszerhelyzetben szoktak összeköltözni, ha van más lehetőség, akkor a saját életüket külön kezdik a fiatalok és nem anyuka nyakára szülnek.

2015. febr. 16. 20:03
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Te szeretnél az ő anyjával élni? Ja, hogy az mááááás? Nem, semmivel se másabb. Anyukád gondolom nem magatehetetlen, valószínűleg ő sem úgy tervezte az életét, hogy örökké a szoknyáján ülsz. Nem kell magára hagynod, meglátogathatod, felhívhatod minden nap, de nem kell a gyerekszobádban élni örökké. A pároddal - aki így nyilván vendégnek érezné magát.
2015. febr. 16. 20:09
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
Te élnél anyósoddal? Mert őt miért hagyja ott a fia? Nos szerintem anyukád még javában munkaképes korú, nem kell ápolni, kiszolgálni. Ha elvált vagy özvegy még kereshetne ő is társat. Ez az élet rendje. Ha gondozásra szorul akkor majd megbeszélitek mi hogy legyen. De a párod bolond lenne vendégnek odaköltözni, pénzt és munkát ölni egy házba amiből semmi nem az övé és bármikor kitehetik. Ha nem tudsz önálló nő lenni akkor ne menj férjhez.
2015. febr. 16. 21:00
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

"25 éves vagyok, anyukám az egyetlen élő rokonom. Nem tudom elképzelni, hogy magára hagyjam."

Ezzel egyáltalán nem hagyod magadra az édesanyádat. Nem tudom, hogy ő hogyan viszonyul ehhez a kérdéshez, de se neked, se neki nem szabadna egy így felfogni. Az, hogy 25 évesen, felnőtt nő létedre kirepülsz a családi fészekből, az élet természetes velejárója, az élet rendje.

Az pedig teljesen természetes, hogy a párod veled szeretne kettesben élni, önálló közös otthonra vágyik, nem arra, hogy harmadikként hozzátok költözzön. Szerintem próbáld megérteni, átérezni az ő szempontjait is, ha közös jővőt terveztek.

2015. febr. 16. 21:14
 18/19 anonim ***** válasza:
83%

Belőled lesz az az anyuka, akivel a gyereke 10 éves koráig együtt fog aludni, akár úgy, hogy apuka kényszerből kiköltözik a kanapéra, csak azért, mert nem akarod magára hagyni a pici babucidat. Miért, széttépik a farkasok a másik szobában?

Anyukáddal is ez a helyzet.

Attól, hogy külön költözöl még nem hagyod el, mivel ez az élet rendje.

2015. febr. 17. 14:08
 19/19 anonim ***** válasza:
60%
le kellene válnodmuterod elmőiről!
2015. febr. 17. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!