Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Tömören 1hónapja vagyok házas titokban házasodtunk meg én 22 a férjem 24 éves.

A próbléma az hogy az anyja annyira kiakarja sajátitani a fiát hogy feszt büntudatot kelt benne valahányszor nincs vele és mindenbe bele szól abba mit eszünk hogyan van vezetve a háztartás mit veszünk a pénzünkből és ugy bánik vele mintha gyerek lenne mindent számon kér rajta és feszt bele akarja beszélni hogy váljon el tőlem mert én nem vagyok neki jó és még a sexuális életünket is tönkre akarja tenni mert feszt azzal jön hogy az milyen gusztustalan dolog és hogy az nem jó csak a nők szeretik a férfiak nem csak ezt akarják a nők bele beszélni a pasikba. Meg hogy ne akarjon gyereket mert az sokba kerül és hogy arra nincs készem rá a férjem. Meg hogy én ronda lány vagyok bennem semmi jó nincs feszt csak kritizál engem.

2015. febr. 9. 19:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az anyja 67éves és sosem volt a párom apja után más férfival mert nem néz ki jól nem nőies cseppet sem.

Dühösen igen sok a szó ismétlésem bocs.

2015. febr. 9. 21:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ritkítsátok a találkozásokat az anyóssal, mert nem lesz jó vége, és tudom hogy nagyon idegesítő tud lenni egy ilyen anya, sajnos tapasztaltam. Először is a párodnak mond el hogy téged zavar ez a dolog.

ezeken a feszt hozzászólásokon nagyon-nagyon jót nevettem :D

2015. febr. 9. 22:28
 13/13 anonim ***** válasza:
És a házasság előtt nem tűnt fel neked hogy anyósod ilyen a párod meg tutyimutyi? Ha jól számolom 44 évesen szülte anyósod a fiát azért is ragaszkodik így hozzá. Állítsd le simán hogy nálatok nem szólhat bele semmibe mert külön életetek van. Célozz arra hogy nem normális a viselkedése a felnőtt fiával és még pszichiátriára is juthat. végső esetben szakíts meg vele minden kapcsolatot és a fia látogassa csak minél ritkábban persze ehhez a férjed is a sarkára kell álljon.
2015. febr. 9. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!