Én reagálom túl vagy anyósom lőtt túl a célon?
Arról van szó, hogy ma megkértem a páromat, hogy menjen már el tesómhoz és vágjon nála fát. Persze a párom nem ment és ezen jól összevesztünk. Ezt elmondtam anyósomnak és elkezdtem panaszkodni, hogy elegem van a páromból, itthagyom stb.
Erre anyósom azt mondta nagy mérgesen, hogy " mindig eszt csináljátok mégis ki van szívva a te nyakad is meg az övé is." Èn erre visszakérdeztem, hogy minek akkor az ember, az volt a válasza, hogy "b@*zni". Èn semmit nem tudtam erre mit mondani, nagyon szégyellem magam. Van rá okom?
Gondolom a kérdező testvére nő.
Szóval egy határig az ember persze segítse a rokonait, kérdés hol van ez a határ. Úgy helyes, ha a testvéred cserében meg próbál titeket segíteni abban, amiben tud.
Mert ugyebár alapvetően mindenkinek magának kéne családon belül megoldania ezt és nem mástól várnia a segítséget. Egy nő is vághat fát, de meg is fizethet rá embert, és akkor nem kér szívességet senkitől.
Nagyon rossz úton jársz, ha anya előtt szidod a fiát. Olyannal vagdalkozni, hogy elhagyod.... azt csak bizonyos alacsonyabb néprétegnél szokták és rendszeresen. Egy normális felnőtt nő nem vagdalkozik ilyennel.
Ellenben valóban elgondolkozhatnál rajta, hogy miért is jó a pároddal együtt lenni. A nyak kiszívása is inkább tinikorra jellemző. Felnőtt emberek maximum kis huncutságból csinálják egymással néha, azt is elrejtik garbó alá és pirulnak a melóhelyükön akkor is, ha más nem látja. De nem ennyire nyilvánvalóan, hogy anyós is látja.
Ha meg a párodnak nincs kedve fát vágni, akkor nincs. Van az úgy, hogy mondhat egy férfi nemet is egy nőnek. Persze erről a részleteket nem tudom. Lehet, hogy a tesód sokszor volt jó fej és a favágás csak egy minimum lenne, amivel meghálálhatná a párod.. még lehet, hogy neked van igazad, ez az írásod alajpán nem derül ki. De azt hiszem a favágáson túl itt más probléma is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!