Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Röviden: Eladtuk após garzonját, az árán a házunk mellé építettünk neki egy garzont külön fürdővel, wc-vel, hogy ha majd nem bír, ne kelljen utána utazgatni.

100 ezer Ft nyugdíjat kap. Első hónaptól lead 50 ezret. Mondtam a férjemnek, hogy ez szerintem kevés. Abból megy neki az áram, a víz, kábeltévé, fűtés, és a kaja is. Azt mondta neki após, hogy ő belefér. Most télen betelt nálam a pohár. Elfogyott a rengeteg tüzelő, amit vettünk. Észre vettem, hogy ugyan annyi fát használ el naponta a kis garzonra, mint mi az egész házra. Én spórolok, ő meg eszetlenül tüzel, és alsógatyában nézi a tv-t. Én már úgy rühellem, hogy nem is beszélek vele. Átviszem neki a kaját tálcán, épp csak oda röffent, hogy "kössz!" Egy bunkó. Férjemnek szétszámoltam papírra a költségeket. Csak nézett. Belátta, hogy a tüzelő nem fér bele. Átment hozzá, hogy kéne egy kis pénz fára, azt mondta, hogy neki nincs pénze, esetleg tud adni 10 ezer Ft-ot. Ez tegnap volt. Ma haza jött a férjem, és látta, hogy mennyi fa hiányzik már megint a rakatból, nem fog kitartani míg megkapja a pénzt. Átment hozzá megint, hogy ez így nem jó, és azzal jött vissza, hogy szegény após egész nap a hidegben ült a szobában, nem is tüzelt, én használtam el a fát. Veszekedtünk. Megint ott tartunk, hogy az após belefér az 50 ezerbe, mert ő hetente csak egyszer fürdik. Büdös is mint a görény, nem is hívom át enni, átviszem neki tálcán. Már azt találtam ki, hogy beköttetem az öregnek a gázt, konvektorral, és fizesse magának a számlát, fához ne nyúljon, amit mi veszünk. Vegyen magának enni, és a rezsibe adjon 10 ezret. Erre én vagyok a szívtelen és a gonosz. Ki vagyok bukva, mert másfél éves babánk van, lenne hová tennem a pénzt. Már gagyi pelenkát veszek, fél éve nem vettem magamra semmit, mert nem jut. Még amit anyukámtól kaptam pénzt születésnapomra is bele kellett tennem a közösbe, hogy kijöjjünk. Férjem meg el van keseredve, igazat ad, de a végén mindig ott kötünk ki, hogy apját védi. Adjatok tanácsot kérlek!!!

2015. jan. 19. 18:39
1 2
 11/13 kovpet ***** válasza:
62%

Amúgy a főzésért milyen órabért fizet? Mert hogy a munkád sincs ám ingyen.

Vagy ha igen, akkor szólj, nálam is lenne ám dolog :)

2015. jan. 19. 21:02
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Folyamatosan írod ki a kérdéseket, és mindig megkapod, hogy neked volt/van igazad... De ez már nem segít. Mivel hosszú ideje mindig erről írsz ki kérdést, nyilvánvaló, hogy sehova sem halad a helyzet. Visszacsinálni nem lehet, mert már nem tudjátok hova és miből tenni apóst.

Én a problémamegoldás híve vagyok, de a folyamatosan kiíródó kérdéseid alapján a férjed addig nem fog magához térni, ameddig fel nem pakolod a gyerekeket és azt nem mondod neki, hogy nyalják egymás seggét az apjával neked ehhez tovább nincs idegzeted. Nem viselkedik férfiként, és miért is tenné? Úgy van vele, hogy hánykódsz, veszekedsz, de úgyis beletörődsz, úgyse tudsz mit csinálni, hát miért kellene neki a konfliktus az apjával? Egyszerűbb ez így. Szerintem nem fog a fejéhez kapni, míg komolyan el nem kezd szétesni a családja.

Mondani, fenyegetni, veszekedni nincs értelme, mert ezt csinálod, amióta ez a helyzet előállt. És ő pontosan tudja, hogy csak veszekszel, siránkozol, de úgyis megy minden ugyanúgy, te sem változtatsz és ő sem, mert minek? Jó ez neki így. Egyszerű.

Őrültség ugyanazt csinálni folyamatosan de más eredményt várni.

Én ultimátumot adnék neki. Rendezze le, egy hete van rá, vagy beadom a válókeresetet. Nincs megbeszélés stb.

Élet ez így neked? Lassan tönkremégy bele idegileg, lepukkansz kívülről is, ami még egy lapáttal rátesz a belső bajhoz is majd, a többi kérdésed alapján a gyerekeknek se egészséges, amit a büdös alkoholista vénembertől látnak, akkor? Csak azért, hogy elmondhasd van egy férjed? Ha nem kap a fejéhez akkor megspóroltál magatoknak 5-6 év idegbajt, mert úgy is ez lenne a vége, ha meg a fejéhez kap, akkor végre férfiként fog viselkedni és nem az alkoholista lehúzós öreg pici csicska fia lesz.

2015. jan. 20. 13:14
 13/13 anonim válasza:
Nekem
2015. jan. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!