Apósomék megőrűltek vagy mi van? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Anyósomék 19 éves unokája másodszorra is terhes. De nem akarta megtartani a babát. Erre apósomék közölték vele, hogy ha elveteti a gyereket nem mehet hozzájuk többet. A lány anyagilag függ tőlük ezért megtartotta a kicsit. Az eszem megáll!2015. jan. 5. 18:31
1/8 anonim válasza:
Igen apósodék idióták. Nem hagyták, hogy a lány döntsön a saját életéről.
2/8 anonim válasza:
Szerintem meg dönthet a saját életéről.
3/8 anonim válasza:
ha a lány volt olyan hülye, hogy terhes lett...örüljön inkább, hogy segítnek neki anyagilag
4/8 anonim válasza:
Nem helyes amit apósodék tettek. De lehet, hogy ez a baba lesz később a lány egyetlen támasza, vígasza az életben. Lehet hogy ezért a kényszerű döntésért később áldani fogja az apósát. És még egyszer hangsúlyozom, hogy nem értek egyet az após döntésével!
5/8 anonim válasza:
Ugyanakkor az is lehet, hogy az após lesz késöbb az egyetlen támasza, sőt talán a harmadik gyereke apja is.
6/8 anonim válasza:
1.Na igen talán gumi nem ártott volna hogy ne bele spricceljenek...
2.Talán még akkor el kellet volna vetetni mikor még nem tudtak róla és nem volt akkora látszata.
7/8 anonim válasza:
Nem egészen értem, mi a te érintettséged, hogy még az eszed is megáll!
De három év múlva mit mondasz majd annak a gyereknek? - "szurkoltam, hogy ne legyél" ?
8/8 anonim válasza:
azt nem, de 18 év mulva jól jöhet még az a gyerek ha el lehet kunyerálni a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!