Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apósomék kikötötték, hogy csak akkor költözhetünk be a házba amit ők vettek, ha előtte összeházasodunk. Miért ilyenek?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 16:13
1/23 anonim válasza:
Mert ők így tartják helyesnek, azért.
Ha nem tetszik, vegyetek saját házat.
2/23 anonim válasza:
ez legyen a legnagyobb bajod az életben
3/23 anonim válasza:
Mert szeretnék tudni, hogy nem hiába gürcöltek, áldoztak a gyerekükért. Igazuk van.
4/23 anonim válasza:
Én nem költöznék így be. Nem azért, mert nem mennék férjhez, a legjobb döntés volt életemben, nagyon boldog házasságban élünk. De sosem tűrtem el, ha idegenek beleszóltak a magánéletembe. Most ez a kikötés, holnapután más. Nem költöznék más házába, hogy aztán hallgassam, hogy ő mit tart ott helyesnek. Inkább élek albérletben a saját elveim szerint, és csukom be az ajtót, mint hogy após dirigáljon nekem, mit hogy tegyek az életemben.
5/23 anonim válasza:
Már hogy lenne igazuk? Én nem költöznék be, inkább mennék albérletbe. Senki nem szólhat bele a magánéletembe, és ha a fiáéba bele akar, és az hagyja, úgy ott hagynám, hogy nyekken!
6/23 anonim válasza:
Vagy saját ház,vagy saját albérlet,de semmiféleképp mások által vett ház...könnyen kirakhatnak..
7/23 anonim válasza:
Hát igen, ha meg összeházasodtatok, jön a következő akadály.
8/23 anonim válasza:
Gondolom a ház az ő nevükön lesz, vagy nem?Ha igen, akkor nem rakhatják csak úgy ki őket!
Egyébként ez miért akkora gond? Nem gondolkodtatok alapból a házasságon?
Akárki akármit is mondd, ha az ember lányának felajánlanak a mai világban a szülők egy házat, az baromi nagy segítség,és nagy előny az életben! Én azt mondom, ha amúgy is házasodnátok, akkor ez a kikötés nem lehet akadály, menjetek bele!
9/23 anonim válasza:
Gondolom nászajándéknak szánják, az meg nincsen nász nélkül...
10/23 anonim válasza:
Attól függ:
- ettől függetlenül terveztetek házasságot?
- kinek a nevén lesz a ház?
- mennyi ideje vagytok együtt, hány évesek vagytok?
- mennyire vagytok biztosak abban, hogy nem lesz több feltétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!