Most komolyan ne legyek dühös a menyemre? Normális dolog ilyet tenni?
Decemberben kórházba kerültem, ezért kivételesen nem vettem az unokáimnak ajándékot. Adtam a fiamnak 2x10.000 ft-ot, hogy abból vegyenek valamit.
Ma voltak nálam a kórházban, és nem jutottam szóhoz: mindketten 1-1 pár száz ft-os kacatot kaptak "tőlem".
Kérdeztem a fiamat, csak vonogatta a vállát, aztán kiderült hogy a felesége eltette a pénzt nyaralásra, majd valamikorra.
Jogosan vagyok dühös? A fiam azzal védekezett, hogy a gyerekek is mennek velük nyaralni.
Akkor lehetnél mérges a fiadra, ha te konkrétan megmondtad volna, hogy milyen ajándékot vettél volna a pénzen...
De arról e szerint neked se volt elképzelésed, csak annyi, hogy 10 ezer legyen (ugyan miért????)
Abban a családban, ahogy látom az a rend alakult ki, hogy a férj nem foglalkozik a vásárlással, hanem rábízza a feleségre.
Sok ilyen családot ismerek.
Egyikhez sincs közöm, és neked se.. ebben az esetben is csak annyira, ahogy korábban írta valaki: ez a férj a TE nevelésed eredménye.
De ne utáld magad érte.... jó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!