Most komolyan ne legyek dühös a menyemre? Normális dolog ilyet tenni?
Decemberben kórházba kerültem, ezért kivételesen nem vettem az unokáimnak ajándékot. Adtam a fiamnak 2x10.000 ft-ot, hogy abból vegyenek valamit.
Ma voltak nálam a kórházban, és nem jutottam szóhoz: mindketten 1-1 pár száz ft-os kacatot kaptak "tőlem".
Kérdeztem a fiamat, csak vonogatta a vállát, aztán kiderült hogy a felesége eltette a pénzt nyaralásra, majd valamikorra.
Jogosan vagyok dühös? A fiam azzal védekezett, hogy a gyerekek is mennek velük nyaralni.
Hehe, örülj neki, hogy nem pedikűrre meg fodrászra költötte el.. amúgy nem csinálnék belőle ügyet. Ha én akartam volna az unokáimnak ajándékot venni, csak nem tudok, akkor megvettem volna később, a fiamnak pedig elmondom, hogy "bocsi, de most nem tudok venni, majd mikor olyan állapotba leszek".
Az, hogy te kinek adtad a pénzt az egy dolog. Az onnantól közös, és végül is arra költik, amire szeretnék. Ha a gyerekeknek tetszik, amit kaptak, akkor nincs semmi gond. Elsősorban az unokákkal kéne ezt megbeszélned.
én alapjáratom jónak tartok valamai utazási lehetőséget kinálni :-)
volt hogy 3 napos utat kaptak tőlem )
ha meg nyaralásra költik akkor arra költik)
én megkérdeztem mit szeretnének, azt monddta a menyem majd ir listát.!!! jó mi???
végül is nem irt.
én meg ugy gondoltam, hogy 3,5 éves gyerekek ne aludjanak még mindig rácsos ágyban, megkérdeztem, mit szólnának ágynak?
azt ondta fiammal megbeszélik )
igy kaptak 2 ágyat)
kacatra feleslegesnek tartottam volna egy fillért is költeni.
ze légy dühös, az sehová nem vezet!!!
Egyébként tele van az internet webáruházzal, ahonnan tudsz rendelni, online előre ki is fizetheted, biztonságos, és nem csak neked hozzák ki, hanem máshova is, ha más címet adsz meg, így az ajándékozottat is megadhatod. Ő meg jól meglepődik, hogy mi ez, mint amikor én nyertem és nem értesítettek ki, csak a csomag érkezett. Meg kell tanulni használni, de nem bonyolult.
Van választási lehetőséged, ne morogj karácsonykor is, árt az egészségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!